Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to braco muslimani
@caballero nik ti pravo odgovara,mene da si pitao ja bi ti isti nik dao
@caballero FGR komunjarice, genocidaši i UZPovci kmeče svaki put kada objave ovakve vijesti. Lahko vam je kod dešavanja u BiH pričati da je ko zaostao ali kada i svjetske zvijezde to izjave onda ostanete bez teksta. Jesu li Ronaldo i Habib turbofolk Bošnje iz SDA pa ovako nešto izjavljuju? I tu se svi vaši argumenti ruše. I onda se čudite zašto islam raste, dok vi dosađujete pričom o biološkom bratu nama je bliži neki Mohammed iz Maroka od Pere iz komšiluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Selam Ronaldu,sretno Habibu
9,10,11,12 vjek portugalci su bili marokljani vidi se da lice na marokance,a spanci su bili do 14 vjeka,nema veze religija ali im se po facama vidi da su porijeklom arapi.
on je ljudina i pravi vjernik ( nebitno koje vjere )
Tako je legendo! Brz oporavak želim, nek ti Georgina malo smiksa bijelog luka i pekmeza od krušaka takiša, to je bir ilađ protiv korone. A dagestanski ,,Orao" pobjeđuje bez problema i nastavlja suvereno vladati oktagonom inshaallah.
Gaethje je opasan, ne odgovara Habibu. Biće strašna borba
Allah te uputio ako Bog da! Ti ne zasluzujes da si na krivom putu sigurno!
Mnogi me znaju ali inšalah je još živo u kolokvikalnom Portugalskom. Na jednom projektu sam radio sa jednom projektu i on mi je to objasnio. Tako da me ne čudi Ronaldova izjava.
allah vas nadogradio
Hehe kako se ovi nasi boje napisati In sha Allah sto na arapskom znaci dace bog. dok je to u svjetu sasvim normalno . Meni prvom kada kazem dragi isuse je nesto sasvim normalno , a vase pisanje je dokaz islamofobije na balkanu i da se sutra svi se izjasnimo jasno i glasno mi smo srbi ili hrvati opet bi ostala ISLAMOFOBIJA .
To brate Allah te nagradio...Nek crknu dušmani
Selam CR7
Ronaldu samo fali šehadet i to je to
SAD GA definitvno vise gotivim nego mesija katolika
Ovako zive normalni ljudi, ne balkanska marva koja od nemoci i neimastinje prosipa mrznju i nacionalizam. Ljudi rade, zaradjuju, putuju, upoznaju razlicite vjere, kulture, jezike, druze se. A bagra, gleda kako ce ciju vjeru prije uniziti.
@gooUser1602759630 Ajde idi zapali koju bebu, ubij komsiju mentalna nakarado, humanoidna amebo od retardiranih mongoloidnih roditelja...ne mogu oni bit mentalno stabilni kad su tako retardiranog mongoloida napravili
Ovi uopste nisu rasisti Portugalci.