Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode i. Ronaldo kao Clay u muslimane.
Bio mi je mrzak ovaj Ronaldo dok je igrao u Realu a sada mi je drag jer se raduje uspjehu i drugih sportista i velicina
Nema mjesta za treceg na slici. Dvije gromade.
Prva runda na nogama, protiv borca koji je dominantan u tom segmentu i dobije ga i u toj rundi. Druga 15 sec na podu protiv borca koji se smatra dobrim i na podu i smota ga kao amatera.
Zar se ne čita Kabib na bosanskom?
meni Khabib uopce nije broj 1 u MMA lakoj kategoriji.Khabib uvijek davi protivnika ,da nije davio Conora nebi ni pobijedio.Conor je bio bolji s udarcima a ovaj Khabib s hrvanjem,polugom i gusenjem.Dobar je s hrvanjem i gusenjem.Sto nije sredio ovog juce nekim kick udarcem nekim potezom da ga obori na zemlju nego ga davio,i to je pobijednik? Pratim ovaj sport ali uopce nisam fasciniran njegovim vjestinama.On bi trebao imat nadimak Snake umjesto Eagle,jer samo davi protivnika
Poweraleeeee inace ima kvalifikacije (prati sport) da mijenja pravila ove borilacke vjestine pa cemo ga evo svi podrzati u toj nakani.Hocel biti kakvih novih pravila u badmintonu do kraja ove sezone?
Ija sam čestito svom komšiji Mehmedu. Neki dan dobijo prijevremenu pemziju u Norveškoj.
Covjek sa slomljenim stopalom pobijedio
Kako je lijepo zivjet u vremenu ovakvih sportasa i ljudi.. ☝🏾
ljudi zapostaviste Pjanketa, Dzeku i Amricu... gdje ce vam dusa
Ima li kakvih vijesti o bratu Khabibu? Je li se naspavao? Je li obavio namaz jutros? Kakva mu je probava? Klixe daj još tih vijesti iz Dagestana, krucijalnih za svakodnevni život braće u Bošnjakistanu.
@ken parker Ako ti ne odgovara nemoj pratiti klix predji na kurir
Svaka cast Ronaldu.Velikom sportisti i jednom od najboljih fudbalera svih vremena, koji moze stati uz rame sa Habibom, jednim od najboljih boraca svih vremena.Gradonacelnik Skaka pod hitno treba pozvati Habiba u Sarajevo.I uruciti mu kljuceve grada.I pokazati djeci i omladini, kako se predanim radom i trudom, skromnoscu i poniznoscu prema vjeri i Allahu postaje sampion i najbolji u svom poslu.
Jbg previse je Habiba i vijesti o njemu. Bake šta se dešava, gdje su ti haveri Miki i Dragi, totalno ste pasivni, uzalud cekam
Je.. vas vise Habib nego kako je Bake? Jeli prešao u negativce?
kolko članaka o habibu, čovek bi pomislio da je iz bosne. a ovaj valjda ni nezna gde je to xaxaxa
Itekako zna Habib gdje je zbog bosnjaka i ABiH znas. Covjek ima ogromno postenje Prema ovoj drzavi.
@NejednakaMuda, more imati 'postovanje'