Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
holyfield,tyson,lennox,moorer,90-desete i ustajanje rano da bi se gledao boks...zavidim Pukiju,ovo jeste golemo upoznati ovakvog sampiona i jos ovako neobavezno sa njim sjedit i ceifit,moci popricat
Svaki mec oko 2-3 ujutro a u principu pocne oko 4. Probudis se, spremis se i onda se desi da Tyson lika izvrne u prvoj minuti. Ali djaba sve vrijedilo je jer je tada bio pravi boks pogotovo onda kada ih je Lennox prebio sve jednog po jednog.
Uh to su bili dani. @Top Gun, bila ih je ljepota gledati. Lennox ubjedljivo broj 1, razbio Holyfielda, Klicka, Taysona, ma sve redom. Onaj hrvat Mavrovic ga jedini imao ali se bukvalno prepao i kada se ovaj dozvao rastavio ga sa zivotom. Poslije izgubi titulu od onog Rahmana, spusti ruke i brat ga izvrnu ali u revansu ga je satrao i koliko znam povukao se kao sampiom. Jedan kroz jedan boxer iako smo svi vise voljeli Tajsona ipak je Lenox bio no1 na kraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ambasadore nas svaka cast🦾🦾🇧🇦🇺🇸
nadam se da si platio pice
Kad sam procitao naslov, pomislio sam na Pukija onog iz Finske, tek kad sam otvorio clanak vidim da je nas bokser, eto koji nam je strah Puki utjerao heheh
Neka si se sliko sa Holifildom to ti je najveći uspjeh u karijeri
Bravo nas Puki sampione i zasluzeno! ⚜️♥️🇧🇦
Najveci ratnik od svih boksera odmah poslje Alija, ulazio u ring sa najvecim udaracima Tyson, Bowe, Foreman, Lewis...itd..cak u svojim 40im je izazvao i onog ruskog diva Valujeva.
Puki SVIJETSKI, a nas! 💪🇧🇦🇧🇦
Bravo Edine, uzivaj u momentu i poselami Holifilda!
Jel ovo onaj Tigar iz Kladnja?
A snimio brat klip i odseta par metara.. gledao za istim sankom utakmicu, oni bili preko puta..
Uzimam kesu, uzimam papir.
Joj pukija sto bomba
Dva sampiona. Lijepo.