Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23:15 zavrsi se mec, izgubio na bodove poturak...
uhar da zaradi 50km
Kaže Poljak: "Daj mi Dževada."
Puno sreće u večerasnjem meču ti želim i iskrenu preporuku. Drugi put kada budeš radio oproštajni meč, neka on to stvarno i bude. Ovako otvaraš prostor, da te ismijavaju i prave zafrkancije na tvoj račun i to sa razlogom.
Ovaj ko Mirko Filipovic se oprasta uvik ,jedina razlika Mirko dobija borbe !
presjednikbake a sta Mirko nije pensioner jeli ,pa Mirko razbija mladje od sebe nemoj se mjesat u ono sto ti nije poznato bogati?!
Kaže Dževad da nije poturčen...samo se preziva tako...
Ja preporučuje i susjedima i komšijama da naprave pregled svojih prezimena i imena od Istre, Zagorja, Dalmacije Podravine, Slavonije, Baranje, Srema/Srijema, Vojvodine, Pašaluka, Pomoravlja, Timočke, ,i naravno Kosova po rezoluciji UN broj ....... jel' de , jako poučno.
imal dževada..
Stari nas prdonjo nadam se da ces vratit titulu