Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je pobjeđivao u ringu bio je Felix Sturm. Sad kad je lopov, odjednom Adnan Ćatić. 👊🏻😅
Zbog pohlepe, zbog gluposti ukalja svoje ime, uništi život sebi.. A mogao si biti gospodin do kraja života... Ebajiga sam si kriv, ne može sa švabama se zajebavat
E moj Ćata...
da je u Bosni bio bi eminentni gradjanin .. blizak politicarima.. sa bruku nekretnina.. posto nije imao te srece nego je u Njemackoj malo ce u zatvor :)
Ako je istina, teski glupan. Jos imao uvjetnu. Buhahah.
Pa majstore nisi u Bosni, u Svabiji se kriminal kaznjava
Moj Adnane, kasno si skontao što su svi bogataši CIPS prijavom nastanjeni u Monte Carlu. :) Nadam se da ćeš dokazati svoju nevinosti i ubrzo izaći na slobodu.
Bošnjo konta da može njemca zajebat, jarane da su njemci toliki levati i da ih možeš tek tako odradit nebi bila sila već fukare, u najgorem slučaju slijedi mu zatvor i novčana kazna + otplata tih 7 miliona uz kamatu od 30%, u najboljem uz pomilovanje možda izbjegne zatvor.
Čim se počeo po Blagaju vrtiti i sjediti u društvu ''ezdeaovaca'', nije mu to moglo izdobriti nikako!
Ne kontam... covjek sve u zivotu ima! Milione eurq na raspolaganju i krade! Pisi nam celije 😔
imaces vremena da se psihicki pripremis za slijedecu borbu 2030te
Urota protiv Mooooslimooona 😂😂😂
Reci da je to radio Felix Sturm, a ti haj vam Adnane ima dirmi za tebe Ado voda Ado trans itd :D dok je vakta
Bosnjo gdje god ode zajebat pa ga jebi
Malo ste drski i polupismeni sa ovim komentarima. Ne opravdavam prevaru ali što se tiće ovih stvari i poreza poznatih lićnosti i svjetski zvjezda gdje se vrti velika lova nema on tu utjecaja puno za plačanje poreza to drugi rade i obavljaju za njih jer to nije njihova profesija i to je veoma tesko pratiti stim da ih on ne zna kontrolisati i desi se ova situacija kao sto se desila ne samo njemu nego mnogim poznatim npr. Mesi, Ronaldo itd
@senad 1945 Ako drugi rade kriminalne radnje, to ga ne opravdava. Cak naprotiv, treba mu posluziti za primjer sta ne raditi. Ako vec hoce da trazi rupe i poreske "olaksice" onda neka plati sposobne racunovodje i pravnike kao sto drugi rade pa da bude po "zakonu", iako bi i dalje bio moralno dno.