Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože, kakvi pogrdni komentari zbog imidža koje je dijete odabralo u svom životu! A kada se pojavi neki članak sa nekom fuficom koja izlaže svoje stidne dijelove tijela, to pljušte pohvale kako je dobra itd... Tačno se vidi koliko smo kao društvo dotakli dno i koliko smo izgubili moralni kompas. Žalosno
Djeca ne biraju već tate i mame zbog vlastiti benefita za djecu prave izbor. Pošto u Republici Bosni i Hercegovini nije bilo benefita i stimulacije za ovakvu vrstu odjevanja manje ga je bilo. “Ovce su pojele ljude” je nekad bila važna literatura . Majstori manipulacije religijom i održavanjem na vlasti su definitivno ostavili trag na opštu kulturu u BiH.
Djevojčice, prije nego pročitaš sljedeće komentare ZAPAMTI: kad iz malog mjesta osvojiš jednu internacionalnu medalju pa time prouzrokuješ toliko izljeva mržnje zlobnih ljudi radi svog hidžaba, a znaš da te Gospodar tereti samo onoliko koliko ti možeš podnijeti, onda si ti jedna očito vrlo jaka osoba. Gospodar te nagradio a ti svoje roditelje učinila još ponosnijim! Kao i nas sve! Amin. Samo jako! 💪⚜️
Svaka cast za za borbe i borbu da se dokazes da vrijedis.
Na žalost, u BiH ste bez stranačke štele niko i ništa! Vrijednija je stranačka veza od bilo kakve diplome ili talenta! To je već 33 godine BH realnost!
Standardna prica o zemlji gdje treba skupljati pare da bi se neko taletovan takmičio u svijetu
Svaka cast djevojci i trenerima. Sramno je da tako mali iznos (mali za nase vlasti), moraju skupljat pojedinci. I sramno i za nepovjerovat na sta smo spali.
Isti slucaj je bio za Alena Ivkovica, i Anela Hozica, koji su iz istog grada kao i ova djevojka. Trenutno su jedan i drugi van granica BiH. Nadam se da ce i ova djevojka napustiti drzavu u sto kracem roku.
Svka čast ponosu Bosne! Mi imamo mnogo ovakvih! Ona je pokazatelj da svi uspjesni poticu iz Bosne. Medjutim mnogo nam fekalija na pozicijama u vlasti. A to smo im mi kao narod dozvolili, zato nam je ovako kako jeste!
Djevojčici čestitam na uspjehu - a Trojkaškim botovima koji pljuju po onima koji su joj omogućili takmičenja želim sve najgore kako njima tako im i porodicama izdajničkim.
Allah te nagradio. Amin
Dijete drago...ma neću ništa reći
Neki kažu da treba da idemo u EU. Kakva crna EU! Šta mi danas imamo sa EU? Koje mi to baštinimo vrijednosti? Možemo se pridružiti isključivo uniji sa Iranom ili nekom sličnom zemljom. Očigledno da je tridesetogodišnja pogrešna politika i ispiranje mozga od strane ideologa Mladih Muslimana, odnosno stranke SDA, urodila plodom. Vratila je naš narod, posebno djecu, 500 godina unazad.
haso umiri se dobićeš čvoku da dođeš tobe, kad ti ozenim kcerku ima da ti je gledas svakog dana sa hidzabom i da se pravis da si sretan
Jugoslavija nas je civilizovala i modernizovala, u svakom smislu, da bi u poslednjih tridesetak godina idešli u pravcu regresije. Nazadujemo u svakom segmentu života. Zaista mi je žao ove talentovane devojčice. Halooo ljudi, živimo u 21 a ne 17 vijeku!
Allah ti dao svako dobro i otvoreno srce.
Sta ti smeta konju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SKUPLJAT POMOĆ ZA JEDNOGA SPORTISTU KOJI NOSI BIH ZASTAVU TO TREBA DA BUDE BRUKA DRŽAVE I VLASTI SVI TI SPORT ISTI TREBAJU GLEDAT NA SEBE GDJE JE NJIMA BOLJE I NOSIT ZASTAVE TI DRŽAVA.NOSIT ZASTAVU ZEMLJE KOJA TE POŠALJE OD SKUPLJANJA PARA POPISAT SE NA TAKVU D....U
Koji li će prvi političar da je pozove da ga neka tv kuća snimi i da obeća svašta nešta