Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FRANCIS GADJA GORNJI DIO GLAVE KOJA JE BOLNA TACKA TAYSONA ALI I JOSHUE. TAYSON JE USTAO , ALI OVAJ BILDER NECE SIGURNO. ZA RAZLIKU OD DEBELOG MEKSIKANCA, FRANCIS JE SILA PA CE TO BITI LAGAN ZADATAK.
ovaj MMA borac nema ni promil sanse Fjuri nije ni treniro za borbu s njim da bude zanimljivo zbog para a Josua ce ga zgazit ko buba svabu a sto se tice Gaze pola miliharde muslimana je blizu njih pa nista a i Egipat i Arabija Iran i jos neki imaju pojedinacno jacu vojsku od Izraela ipak se za sve pita Amerika
Ako ga pogodi Francis, gotovo je. Ne moze ovo remijem zavrsiti.
Džošua ima sve štele moguće. Citava organizacija stoji iza njega. Vjerovatno se i dopinguje ali žmire na to. Nuganu će ga razbiti
kraljevi ispalo vam je nešto 💉
Joshua ima iskustvo, ngannou ima krkanluka u sebi. Bice blizu
Biće razbucan Ngannu
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Ti si budala
DAZN ili Kodi sekcija pod Live event Box uživajte👍 23h
Inače u boksu se nisu proslavili ovi iz MMA tako da ovo je sigurna pobjeda za Anthonya.
Drqat cu na njih 🍆💦
Boks je kada puno bijelaca gleda dva crnca kako prebijaju jedan drugog. Muhamed Ali.
Dokaz da para vrti gdje burgija nemože su ovi Arapi. Poklopiše sve sportove svojim prljavim parama a bratskoj Gazi ni centa pa čak ni riječi podrške.
Ngannou će biti bolji
Seksi su.