Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ja ovo pročita?
Ovaj Soa je Neymara namjerno udario. Sudija mu je trebao dati crveni karton!
Pao kao Neymar :)
vako je moja punica pala .....ali nisam stigao da podmetnem ruku.....
@Slavujtatice činjenica da i nisam...
klikbejt u stilu alo.rs
To je pravi sudija 👍🏼
ma simulira sve
Ovakvim umobolnicima što pokušavaju hinjski provući nokaut laktom treba trajno zabraniti da se bave ovim sportom. Svi oduševljeni reakcijom sudije niko ne spominje nedozvoljeni udarac.
Izgleda da je ipak u pitanju neka tamo ž vještina gdje je i lakat dozvoljen. Moja greška. Samim time ne vidim potrebu ni za ovim rukavicama što nose.
@Zabijac Dugova ne mozes provuci hinjski kad je tu i sudija, i deset kamera. Prije ce biti da je taj udarac u ovoj vrsti borbi dozvoljen.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Respect za sudiju !
Ovako i fudbaler Neymar pada nakon svakog "faula".
Scaka cast za sudiju
Sport bez smisla, ako se ovo može nazvati sportom.
VideJo ne radi
"Primio ga za vrat"
@BHcuvarBosman345 jamio ga za hasima.. :D
Gigant svaka cast