Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta lici ovaj "boks" danas?
Covjek bio bolji cijelo vrijeme i bacio ga na pod al je ovaj kao pokraden wtf
Od Zije Polje nisam vidio veće lakrdije. Ovo sa Ukrainom počinje ići na živce.
Udario je lika direkt u pojas i to je zabranjeno nema tu šta da se raspravlja mogao je biti i diskvalifikovan namjerno ili nenamjerno pokušao je prljavo igrati kad je skontao da nije uopce na toj razini nije mogao pratiti Usika ni ocima a ne rukama a tako isto Usik nema nikakve šanse protiv Furya
Ma bježi pretjerujete uopće ga nije udario ispod pojasa nego u stomak malo niže. Inače Usik je najbolji bokser trenutno Hrgović će teško pobijediti Usika ali biće spektakl.
Odgovorno tvrdim , Boks pravi je umro sa dolaskom Klicko brace i sa njima naguravanje i guranjem na bodove. Budimo realni, bokseri su u danjasnje vrijeme shvatili da je publika naivna i glupa i da ne vrijedi rizikovat zdravlje. Pare su im unaprijed zagarantovane, tako da niko ne rizikuje zdravlja. Pretezno se gura do sudijske odluke ili kao sinoc kod malog ozbiljnojeg udarca se zavrsava borba. Nema vise prave strasti borbe . Zadnji koji su to jos imali u sebi su Tyson i Holyfield.
Izgleda da nisi gledao Lennox Lewisa koji je otresao obojicu.