Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se u srednjoj hodao s jednom kravom
Odličan momak i odličan sportista. Kataloski primjer kako treba odgajati naše mlade naraštaje. Iskrene čestitke na svemu postignutom, I da u budućnosti afirmises sto vise mladih, da krenu tvojim stopama...
Cuj osvojio tri bronzane medalje i odma nagrada Te medalje moze ti skovat cigani na Gorici
Kakav si ti moron!? Momak završio medicinsk fakultet i postigao vrh6nske rezultate u sportu.
Ne znam što ste ovo izvukli kao aktualnu vijest , što li će biti dalje...mati mu je sekretarica na psihijatrijskoj klinici...slatko ime "štela"....ha..ha
Kakva štela!? Sekretarica i štela, gdje? Na medicini nikako a Svjetskom prvenstvu pogotovo. Č8vjek sada radi u Hitnoj pomoći. Nije lako. Dežure. Noćni rad. Nego uhvati se ti čega korisnog.
E, jest' karate sport! Nikad čuo za ovog 'svešampiona' - a nije iz prošlog vijeka!!!
Baš karakteristično prezime.
@Radefeld ...Kakav si ti moron!? Momak završio medicinsk fakultet i postigao vrhunske rezultate u sportu. Ti se fataš prezimena!? Uhvati se i ti čeka korisnog!
Nikad čuo je za ovog čovjeka i njegove medalje.
Malo smiješno prezime 😊
Kakav si ti moron!? Momak završio medicinsk fakultet i postigao vrhunske rezultate u sportu. Ti se fataš prezimena!? Uhvati se i ti čeka korisnog!
pa kažem za prezime, nisam rekao da je glup