Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi prepotentnog Pukija. On, žena i svastika naše istinske šampione Peljtu, Poturka, Redžovića, Fetahovića i druge prave borce po fejsbuku nazivali "narkomanima". Misli Puki ako je kupio par mečeva da je stvarno "evropski prvak" a nikad nije bio ni državni. I naišao na pravog boksera Redžovića i ovaj ga vratio na fabričke postavke toliko da se sprijateljio sa ovim Dilanom. Redžoviću legendo, hvala ti!
Puki pozdravio te Ado,kaze pazi da se opet ne okliznes na koru banane.
Propuhalo Edin zvani potiljak. Sve mi je jasno ali da covjek na oci naroda vara, placa protivnike, i svi to znaju opet dobije medijski prostor, znaci mi smo krivi. Jedina dva meca koja nije platio je izgubio nokautom, nesto je truhlo u zemlji Bosni
Prije svega Puki je vrhunski bokser pravi i istinski sportista i veliki profesionalac. Ima odličan tim ljudi oko sebe koji mu mudro i kvalitetno vode karijeru. Za sve njih Puki je institucija.
Ovo onaj sto se zalio da ga je protivnik tukao s prijeda u potiljak a Ado s ledja u oko
Puki ima moj Dido Salem, 56 godina i 7 unučadi, ima želju da boksa protiv tebe, kaže satro bi te isto Kuduz Bademu, smiješ li???
Dobar je momak Puki
Veće seljanke i seljaka od pukija i one mu žene nisam sreo,nek si ga Ado resetovo
Jel ovome jos nije zalijecila sljiva ili ga je opet neko patosirao
Slozio ga Redzovic prije par mjeseci, idalje se vidi modrica
Sretno momci 💪
Ovaj puki je slika i prilika nase države, pravi šampion korumpiranog lopovskog naroda
Joj Puki😂 Zamisli kakav kompleksaš moraš biti da imaš tzv alijas da bi zvučao zajebano. Kakav papanluk i kompleksi.😂😂😂
Ma kakav Puki i bakrači, našamaro ga starac na sred mahale.
Puki sačekao da Redžović večera, isključi mobitel i da ode na spavanje, pa se javio na Klix-u. Skontao da će članak zastariti dok se Ado probudi :)
Pročitah na prvu da su od ljetos "u vezi". Zignu me srce, ovaj desni lici na Hardya, steta bi bilo da je topli brat. 😆
Uf što nešto smrdi. Nešto gori.