Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istinu su rekao i svaka ti cast,zelim ti pobjede i sretan zavrsetak karijere!
100% upravu covjek i svaka mu cast da sa 45 bude u ovoj formi i da ovako izgleda. vidi se da je masinerija
Proso kroz njega lik
Veliki gospodin
Erko je na steroids, a jajca ko dva ljesnjaka, iskompleksirani balavac zeljan paznje. Plus tko misli da sam u krivu.
@BijeliLukSkywalker popusi erku a i meni
Nije poljak toliko dobar koliko je Erko nazalost los ... Kruta ramena, predvidljivi potezi, slabe nestabilne noge, lako ga se obori a u parteru je nemocan.
mora on na mozgu da radi kepec na steroidima iskompleksirani željan pažnje
Erko je sve u svemu bio jako dobar, cak i bolji sto se tice borbe uopsteno, ali par pogresnih procjena sa ovakvim covjekom su dovoljne. Odlicna borba
Jbt. kolikav je. A meni ručni sat pada do pazuha kad dignem ruke
konju rep iscupat
Pa ti ni nakon deset godina nemaš kondiciju. Dobio si ga samo zato što si ko međed i što si ga oborio na pod. Ostalo ti je nula bodova. Da Erko nema kondicije to je tačno, ali da bi te u revanšu razbio ko zvečku i to je tačno.
@hajrealno ... halo debilu, poljaku je 43 godine na grbači. tebi će u tim godinama hanuma pertle vezati na cipelama.
Frajer objasnio.
Hej moj Erkane,moja grdna rano natamburao te penzioner koji trenira rekrativno.Hajd biće bolje...
Kaze ''sport'' uletis i bez pravila udaras cim stignes i kako ga zahvatis, krv na sve strane, gusis, davis, ubijes protivnika i to je danas ''sport'' hahaha to je sport kao i lov, to treba zabraniti ali u potpunosti.
@DzamijaVelika Prvo treba da znas sta je sport, a vidimo da veze nemas sta je sport. Sport sluzi za zdravo tijelo i zdrav duh, u bilo kojem sportu postuju se pravila koja su propisana za taj sport, nadmeces se sa protivnicima da ga pobijedis kroz pravila, bodove, a ne da ubijas protivnika i da gledas da mu naneses sto vise povreda pa nerijetko i ubijes protivnika bez ikakvog pravila. Ovdje radi ko sta hoce i pravila ne postoje, ulicna tuca prenesena na teren.
potrebno 6 godina trenirati predano za 3 runde kao, a onda dodje Andy Ruiz Jr sa 130kg i par mjeseci treninga, rasturi mec u boksu koji je daleko zahtjevniji od ovog sr
potrebno 6 godina trenirati predano za 3 runde kao, a onda dodje Andy Ruiz Jr sa 130kg i par mjeseci treninga, rasturi mec u boksu koji je daleko zahtjevniji od ovog sranja.