Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjeku je neko predstavio islam. Predstavio i objasnio. Nema prisile a covjek je izabrao srcem. Svaka vjera je dobra i odvraca te od zla. Da te Allah dragi nagradi lijepim zdravljem.
U zadnjih 10 godina, 10+ miliona latino amerikanaca je preslo na islam. Do 2030 biti ce najveca religija kao sto je poslanik a.s i najavio prije 1400 godina. Pokajte se i prihvatite pravi put dok imate vremena
Tako su i Bošnjaci dolaskom Osmanlija,prihvatili masovno Islam, nakon prisilnih pokušaja godinama od strane rima i bizanta...dok su komšije prisilno prihvatile nametnuto
Mashallah, nikad ne skrenuo sa tog puta. Amin
I šta če dobit.karu na žaru??
Kada Vam kazu da ste PRODALI Veru za VECERU, dovoljno ce Vam biti pomen HRASTOVIH grana i plivanje u hladnoj vodi za krstom, a kao ŠLAG na TORTU, tu je Biblija i Матеј, глава 26:39. И отишавши мало паде на лице своје молећи се и говорећи: Оче мој! Ако је могуће да ме мимоиђе чаша ова; али опет не како ја хоћу него како Ти.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima takvih na svakom koraku najgori prestupnici, nema kakva zla nisu učinili i probali i kad odjednom prosvjetljenje. U životu knjige nisu pročitali ali to ih ne zaustavlja da naokolo dijele pamet šta treba i šta ne treba da se radi.
Ljudina!
Cekajte ljudi pobogu?! Postis Ramazan, ne jedes i ne pijes a istovremeno zvjerski prebijes drugog insana i iskrvaris i sebe i njega?! O cemu mi pricamo?!
E sad da li je normalno da ti umjesto da odeš kod doktora koji je stručno lice i da ga pitaš za savjet "kako za vrijeme izgladnjivanja izdržati ogroman fizički napor a da ne naškodiš svom zdravlju". Ti odeš kod hodže i njega pitaš za medicinski stručni savjet.
I hodza ti kaze, nema veze, pojedi ti i popij, pa nadoknadi kad izmakljas onog insana, pardon kjafira... Dajte ba ljudi, 'dje mi ovo odosmo?!
Hođa sve zna ñjemu muhamed ariselam šapče sve na uvo
mashAllah samo nastavi tako
Idiot, totalni
Zar krvarenje ne prekida post? Cemu riskirati?
Hoce, kako da ne. Hodza zna bolje od doktora ispada hahhahaha
zato je Benzema postigao tri het tricka za vrijeme svetog mjeseca Ramazana. Kazu doktori
Jedno je hat trick drugo prebijati nekoga. Nije ih zbog ramazana postigao nego jer je profesionalac. Kako se ne osjecate debilno dok branite te bajke vise...
Hahaha
Musliman je znaci bosnjak. Politika nasih komsija 😂
Ne izvlaci se ko dagestanci :)
Naprijed naši
Kada islam neće balije. Prihvatit će ga novalije.