Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze pricati tko šta hoce mrziti ili voljeti ovog lika ja ga licno ne gotivim bas zbog njegovog karaktera ali on je proslavio i podigao na jedan novi nivo ovu pero laku kategoriju pa prije njega slabo je tko ikad i cuo za tu kategoriju koga.
imas selam od Nurmangedova
@ramadan ajde konju zaostali
Cerrone nebi smjeo da se boksa previse,,,tu gubi,,ili parter gdje bolji ili nogom u glavusu odmah na pocetku i to je to,,,!! Sve ostalo zijan..!!
samo da se javim...
SAMO NAPRIJED KRALJU MEKGREGORE TUCI GA KO NURMANGENDOVA
Ko god da kaže da mu najmeštaju protivnike i slično grdno se vara. Donald "Cowboy" Cerrone je ostvario veće stvari od Khabiba u UFC-u, prava legenda i veteran sporta. Kolika je Conor zvijezda potvrđuje to da se ljudi i dalje bave njime iako nije šampion. #IrelandStandUp
Jel zna ko u koliko se sati bore?
na vrijeme 😜
A stimaju mu lakse protivnike...sto neko rece prije, proslavio je ovu kategoriju i treba im za marketing ali ispuhao
Khabib se smije im...
@VelikaBH ....misliš smeje mu se? A da, ne može mu se smejati jer je Mc Gregor bolji od njega......
Zasto se tuku ujutro
@GianniVersace hahahaha kakav si ti kralj xD