Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je malo bolesno... globalno treba uvesti limit na bogatstvo,max milion po osobi i ćao,ovamo ode sve u vraziju mater
@Plunnky a sta je lose u ovome? coek gura ekonomiju sam ko 5000 drugih
@Plunnky i oni u radnici u lamburdziniju imaju platu koju treba zaradit svaki mjesec
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije sirotinjska prica ali dragulji,zlatni satovi,vile u kojima niko ne živi nije sreca.Tim stvarima dobijas zavidluk i lazne prijatelje i "pratioce" Sreća je kad neko čeka nasmijan i raširenih ruku da te zagrli (vjerujte takvo što se može doživjeti) kad od nekud dolazis.
zamislite koliko on mrzi smrt...
Prije su robovi nosili okove oko vrata,a sad milijarder nosi 11kg oko vrata,slabo se sta promijenilo...Ne daj Boze ovakav zivot.
I sta sad...? What is the point...? I njemu tece vrjeme ko najgorem siromahu...
Fukusima mu je tusno sat za 14mil eura pa vi gledajte hhh
Nema mu se šta prigovoriti,sve dok ne troši pare na kurve i razvode, drogu i kocku dobro je, svaka mu čast.
Karun je imao vise... Da su njegove kljuceve od riznica blaga morala nositi grupa jakih mladic.... Pa je utjeran u zemlju ;)
Ja bih bio gori od ovog a i pola vas koji kenjate
I na kraju završi kao Joe Louis,Joe Frazier,Mike Tyson,Evander Holyfield............
Razumijem zaradu u ovakvom sistemu, ali da neki bokser ima milijardu ili tri!? to je van pameti, kao i neki fudbaler ili bilo ko iz sporta... ako je pare ulagao u biznis pa zaradio to i mogu provariti ali na pesnice da dobije tolike pare samo je znak da svi treba da se roknemo jer je to zaradii na svima nama
Bogat u ocima u dusi praznina..
a Tysone nema nista,
Isti ja!
Ma djaba mu kad je udaren u glavu
Napacena crncuga koi se dokopao malo para.