Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McGregor kaze da je McGregor dobar borac al' da je McGregor bolji i da je pustio McGregora da se ispuse... Pa jebi ga, procitajte text sa razumjevanjem prije objave "McGrergor je mnogo bolji nego što sam mislio. Žestok je borac, ali ja sam bio bolji u ovom meču", izjavio je McGregor koji je otkrio kako je namjerno pustio McGregora da se "ispuše" prije nego je počeo napadati.
Labudani. Za 20 % od njihove sinoćnje zarade bi se pomarso sa obojicom i publikom i kamermanima
Za 30% bi od jednog napravio demobilisanog od drugog penzionisanog borca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako mlad a vec u pemziju, pa nije demobilisani borac
DAJTE MI pet HILJADA I IZAZIVAM STOJNICA ILI POTURKA PO NJIHOVIM PRAVILIMA, IAKO SE JA BORIM POD PRAVILIMA, PALICA, CIGLA, FLASA, ALI NEMA VEZE PRIHVATAM! IZAZIVAM IH OBOJICU, NEK BUDE U ZETRI BORBA ET.
@KlixPSIHOLOG za pet milja dodjite sva trojica kukala vam majka sve trojici
A gdje onaj Roki sto je vik'o Edzrieen?
@anamoon Nije Edzrieen, nago Adriene 😂 J*** ga, unakazi joj ime 😂
@Titus Jest,jest,dobro si....😂😂😂😂
"McGrergor je mnogo bolji nego što sam mislio. Žestok je borac, ali ja sam bio bolji u ovom meču", izjavio je McGregor koji je otkrio kako je namjerno pustio McGregora da se "ispuše" prije nego je počeo napadat HAHAHAHAA
Pa i ne bila poslednja s ovim novcem mu moze zivjeti sva porodica.Ne kritikujem,svaka cast ovom borcu ali moramo priznati da je sve izaslo iz okvira sporta i ljubavi prema sportu..Njemu opet kad zafali para on ce napraviti borbu i podebljat budzet.Al moze mu se.
klix djeca vam se smiju!!! sramota skoro u svakom tekstu GREŠKA.
Običan šou.McGregor nezna da boksuje.Crnjo ga je mogo povaliti kad je htio.Lijepo su odradili 10 rundi,sve reklame emitovane i svi zadovoljni.
@ElizabetaBosnjacka kad se popnes na ring, ili se budes bavila sa noble art ili Mma, onda pricaj... za tvoju informaciju, imam neko iskustvo na ringu
otrese ga bokser ko slinu.
Haman ste gledali borbu mcgregora protiv mcgregora haha
Jeli moguce da su ljudi zaradili po 100 milja za ovaj mec?
Posljednja dok ne nalete sponzori koji garantuju 300, 400 milki. Borice se i protiv Joshue, izmijenit ce se sva moguca pravila, zavrsice u bolnici za lovu. Covjek je bolestan.
Svaka cast. Jedan od najboljih.
podero ga bokser.
50-0. nema se tu sta reci
imao srece, rocky balboa ostario
Ima covjek para ne moze ih krava pojesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)