Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeđali mu porodicu, vrijeđali mu narod, vrijeđali mu vjeru, prijetili mu, ismijavali ga na sve moguće načine... A ONDA JE DOŠAO TRENUTAK I LIK JE SAM RAZMONTIRAO ČITAVU EKIPU irskog bradatog lajavca. Sad kad su dobili preko koke, sada bi da pričaju malo o poštenju, časti, kulturi, a gdje je to sve bilo kod njih prije? Đikani se najviše identificiraju sa gubitnicima, pošto znamo da ni oni nikad rata u svojoj historiji dobili nisu...
@velikamuda Hahahahah vlašino zadrigla, pa tvoja nacija ovdje i počinje od 95 i dejtonskog sporazuma, eto de mi reci gdje je bila ta vaša takozvana RS prije 1995 godine? I kako ste je zvali? Zanimljivo je kako vi opančari volite za zamijenite teze. Nismo mi u rezervatu već vi, PC vam je cela iz tri dela. Zar ste rat dobili? Pa gdje vam je ta VELIKE SMRDIJA? Gdje vam je Kosovo?
Dodjela pojasa je kruna karijere Nurmagomedova i morala mu se dodijeliti u ringu nakon pobjede a na organizatoru je bilo da stvori preduslove! Šta znači kad ti pojas dodijele u svlačionici ili ti ga pošalju poštom kući, skoro pa ništa! 100-ne miliona gledaju meć stolječa...ne kontam one koji ga osuđuju samo zato što je musliman? Podsjeća me na Olimpijadu u Berlinu 1936 kad Hitler nije čestitao Owensu samo zato što je bio crnac!
Neka su odbili. Ne trebaju idiotu ni dati ništa. Umjesto da mirne glave isprati Connora nakon odlične borbe, papak glumi mangupa nekog pa započinje masovno sranje. Dabogda ne dobio nikad ništa.
Ovakve stvari ne razumiju ateisti,sdp,nasa stranka i ostali. Ne moze se vrijedjati vjera kod muslimana, porodiva i ostale licne stvari. Mi muslimani jednostavno to vise necemo trpiti.
Brat nas, ponos nas, Khabib Nurmagamedov!!!!!
@Lakhaca čiji brat ba hahaha
U ringu ga je pretukao i onda je izašao da mu prebije drugare, nakon konorovog udarca i prijatelji od Habiba su ga počeli udarati HAHAH 😂
Ovaj nurmegovnov ispao gori majmun od conora kakav orangutan, i ne treba ti dozvoliti nigdje da se takmičiš kad ne znaš da se ponašaš majmunčino jedna
ne znam zašto ovom orangutanu (mislim na Conora, iako ovaj drugi više izgleda kao majmunski primjerak) dozvoljavaju da se bori.. Nit je kakav borac nit sportista.. Bob Sapp bi ga prebio..
Jel ovo video sa Izbornog mjesta :)
to je snaga i hrabrost ISLAM-a
hebes alkoholicara
Jel jos neko misli da je ovo sport
Udarila budala na budalu .To su divljaci i jedan i drugi
Slazem se da ovim incestoidima nije mjesto u sportu .... ali buduci da ovo sporta nije ni vidjelo -.... ćuj sport ... da se radi o hrtljušu, omlećivanju, sisanju herbara ili šahu - pa haj i nekako .... ali ove genocidaše i treba genocidisati...obljubim him sestru genocidašku ....
McGregor-u lajavcu kakav se jos nije rodio, odavno nije mjesto u sportu.