Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam na osvojenim medaljama ali ne frizirajte broj takmičara. Više 1300 iz 60 zemalja. Ispada da je veća posjećenost bila ovdje, nego na olimpijadi. Znam da vam je želja da vas rezultat ovim podatkom bude veći, ali sa prenapuhavanjem postižete kontra efekat...
1. Salko je iz Tuzle, dečki iz Zenice i trener im nije Salko već Musa (Husein Selimović) 2. Ovo nije PRO K1 već amaterski nastup na Svjetskom WAKO prvenstvu, by the way WAKO je jedina priznata i daleko najveća kickboxing federacija, sve ostale su ugašene ili pripojene u WAKO nakon priznanja od GAIFSA (Sport Accorda)
Nek ih ISIL pogura
Zasto drzava da vas gura u profi sportu, K1 svakako izumire, drzite se dzamije i SDA ko i vas tokmak od trenera Salko Zildzic, koji je toliko u karijeri batina primio da mu se u glavi nazivi ulica mijesaju.