Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO Larisa...!!!!
Svaka cast djevojko.. Zalosno je da ovakav clanak ima minimum komentara aaa neke gluposti na stotine...
GAZIJA - nije šala!
Cestitke za Larisu a ovaj klix se mogao potruditi pa staviti pravu sliku a ne onu iz hrvatske.
Bravo Larisa i svaka čast, a pitanje za naše televizijske haračlije zašto nekad ne obezbijede TV prenos, čime bi ne samo zadovoljili navijače u BiH nego i participirali na popularizaciji sporta kod omladine, svaka čast Mesiju, Ronaldu, Džejmsu... ali Larisa je vrhunska i naša i hoću nju da gledam.
Zamislite kakve bi sportase imali da drzava malo vise ulaze i makne politiku iz istih
Cestitke nasoj Larisi. Toliko puta si nas obradovala.
nula komentara. Sve je receno o nama, koliko smo propali kao narod. Idite i pljujte redom, psujte matere ovim u drugim torovima i nastavite da duvate šiše
MOŽDA OČEKUJEŠ DA SE OGLASE ZAOSTALI ĐIKANI U POVLAČENJU IZ ŠEHERA: -BORDO DNK -h_8 .. - .......