Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Larisi na dosadašnjoj karijeri, ali meni je stvarno dosadilo čekati da neko izbori olimpijsku ili svjetsku medalju (na stranu Tuka). Sve neki vrhunski rezultati, te balkansko, te turnir ovaj, te onaj, a kad dođe olimpijada - nema nas nigdje. Govorim generalno za BiH, ne samo za judo ili Larisu. U pravu su ovi susjedi i komšije i treba da se šprdaju s nama. Stvarno smo dno dna.
Nema veze glavu gore i naprijed...
Vjecni antitalenat preplacen za dobijnje nagtade sportistkinja godine bez ikakvih rezultata...
Vidim ja da joj se vilica povukla, nije vise kao u Marlona Branda, mora da joj je steroida nestalo. Bošnjo merhamet.
I to je za ljude. Puno srece naredni put!
samo naprijed,nije nista strasno i izgubiti..jaka si i inspirativna..idu bolji dani i jaka takmicenja...
Svaka čast za sve što radi ali neka malo ljubavnu vezu gurne po strani jer joj to crpi motivaciju i energiju (ne mislim na ono već psihološki).
@nemampojma00 šta radi jarane što se takmičenja tiče? Ništa. Kakvo je značajno takmičenje uzela i osvojila medalju? Nego je guraju godinama po n'akvim ž takmičenjima gdje pobijedi amatere i daju joj onda nagradu za sportistkinju godine.
Larči, glavu gore, idemo jako.