Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bilo za ocekivati? Ona odavno na takmicenja ide kao turista... Sramot je da jos uvijek dobija nagrade za sportistu godine...
Uhljebe nam se ljudi i u olimpijski tim… bože sačuvaj
Biće bolje 2068.
ovu debelu treba bojkotovati sta je para dobila od drzave i koliko puta je sportista godine bila. Uzas.
Suncokreti uzasnuti Hrvatskom predstavnicom:ja , ba , bona, bolan , tobejarabi.....ahahaggagagaggag
Gdje su sad oni sto je brane,kada kazem,100 godina osvaja neke turnire,fol ona u vrhu evrope,a prva dodje kuci sa olimpijade,eto vam je nazad,idite cekajte je. Bruka.
U pravu si 100%, imamo mi još takvih šampiona, a kad dođe olimpijada, nigdje nikoga. Sve luzer do luzera, a i mi luzeri s njima. Uvijek kažem, neću se nadati ničemu. A onda kad počne, ipak se nadam. I uvijek razočarenje. Pa ne treba ni ići ako ćeš se sramotiti.
Vazda druga. Trener supljikat
normala...
Šteta za Larisu! One je jedna fina osoba.
sta reci, koju poruku poslati? Ova vam je kao najbolja sportasica, nosilac zastave. Svaka cast. Vidje zena Tokija sada u pandemiji kada nije lako putovati. Bolji ste u Barceloni bili 1992 kad su vas iz Sarajeva vodali
talenata imamo , kao što ih ima i svaka druga zemlja. ali talenat nije dovoljan. nedostaje uporan dugogodišnji rad !
Duže dan od mene ostala u Tokiju 🤣🤣🤣🤣
Vječita sportistkinja godine i dezerter Crnogorac koji je u ratu ostavio djecu u Jablanici,koju je poveo na neko takmičenje,i pobjegao vani,godinama sišu pare iz budžeta i lagodno žive. A nikome ne odgovaraju.
Larisa glavu gore. Hvala za sve uspjehe.
ova je samo tu da sisa pare sa Budzeta ! usmjeriti pare u talente a ne u stranacke botove !
Prije ce medalju na Olimpijadi uzeti Tim Migranata nego BiH.Izmedju ostalog i zbog ove omladine koja prasinari po kafanama i bistri politiku, umjesto da se bave sportom.
Drzava treba da ulaze u omladinu.Nasa omladina je vrhunska kad ode vani I dobije podrsku.Krivi su idioti kao Dodik itd....
Mi smo ispali prije nego sto smo dosli. I Tuka ce ispast u prvoj utrci
2078 cemo mi osvojit nesto
Nista od ove vise nema... Samo na izlete ide, znao sam sanse ova nema.. Sam Marino uze medalju, Kosovo 2 zlata, nasi ni blizu. Pa jel dosta vise na izlete da se salju takmicari? A ova ako je sportista godine, e ebem ti onda ovu drzavu..
Pa šta hoćeš, Albanci su oduvijek bili sportska nacija i imaju sportiste u skoro pa svim sportovima, sad su to postali i Kinezi koji ako se ne varam vode u Medaljama, ne možeš porediti BIH koja nije nacionalna država i gdje žive tri nacije, BIH ide na sva takmičenja turistički, jer nemaju sportisti za šta da se bore.