Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vasu prebije ko stigne :D
Vasu nije prebio samo onaj ko se nije borio s njim...
Opet ovi novinari u naslovu prave gresku koju dijete nebi napravilo... U naslovu stoji da je ovaj Croata ugusio protivnika. Ugusio ga, to je proslo svrseno vrijeme sto podrazumijeva da ga je usmrtio gusenjem. Zar je bilo tesko napisati da je gusenjem dosao do pobjede, wannabe novinaru?
mnogo antipatičan tip - vaso
Koga je Vaso još pobijedio?
Vaso sa njeg paso
vaso se nije spaso
Vaso je kreten i prevara
Ovaj Vaso ko Horde Zla. Gdje god ode dobije po tamburi.
Ujak i četalj dva lijepa imena za novu pasminu magaraca
Guhfsis se.Jesil se uguhfsio?
@pantiljka Crnogorci su srbi, ne vidim doslovno nikakvu razliku izmedju njih. Milosevic i arkan su bili crnogorci. Sto reci.
Puno zuji,malo meda daje
Vaso p i c k u rina najveća
Tipicna Srpska posla,tezovaze prijetnje ubit cu ga...lik ga opet dobio.Vaso uci od Hrvata Cro cop Croato Cikatic da ne nabrajam više.
negledam ova sport ali ovog Vasu bas svak razvali.