Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olosu de mi jednog ko je istukao Lenox Luisa, tukao tajsona, holifilda sve redom teskase bez poraza
@Kotler82 ...od onih najboljih svjetskih boksera njegovog doba jedino nije pobijedio Riddicka Bowea,jer nisu uspjeli nikada ugovoriti mec,posto ga je Bowe izbjegavao...inace Lewis je Bowea pobijedio u amaterskom boksu na Olimpijskim igrama,vjerovatno ga je zbog toga Bowe zaobilazio...
Sad si sve dobro misljenje o sebi unistio nije bilo potrebe za tom izjavom ono roditelji ti nisu bili ni u vezi kad je on dominirao i jedan je od najvecih a ti kao takav u njegovom vremenu nebi bio ni primjecen ono nebi te pustili sa njim u ring da se zagrijava sa tobom pred meč Tysonom.
Ovog haman jos bacaju one batine
Do sad mi je izgledao kao pametan borac, cak i nakon zadnjeg poraza. Od sad ... ?
ovaj počeo ko mcgreggor :D
Sine Lenox bi te dobio da ledjima krene na tebe. Jos pure jest'.
Juh clown, a izdero je najboljeg borca svih vremena velikog Tajsona. Decko kako te debeli iznabado ne znas sta pricas.
Tajson je bio sagorio davno prije toga, od silnog kokaina.
Muhamed Ali je najbolji borac svih vremena.