Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pozvao ovog sudiju da sudi ne treba nikad vise da organizuje boks mec! Joshua je visok in njegova taktika je jab na distancu, Parker je nizi i njegova taktika je "in-range" boks. Sudija je dozvolio Joshua-i da odradi svoje a svaki pokusaj Parkera unistio je prekidom. Totalno nesposoban sudija, cak su i komentatori imali primjedbe na njega iako su navijali za AJ-ja. Jbt pa pusti ih da boksuju!
Jos samo da kazem da je Parker pokazao da zaista ima celicnu bradu i da je jako brz za boksera teske kategorije, natjerajo je Joshua-u da po prvi put ide 12 rundi. Kao sto su vec neki drugi rekli, Joshua nije pokazao bas nista, cak nijedan knockdown nije uspio protiv puno manjeg Parkera, a toliko se hvalio prije meca. Sa time sto je prikazao nocas nema sanse proti Fury-ja a mozda cak ni protiv Wilder-a. Sve undercard borbe su bile ekstra kvaliteta, jedino glavni mec razocarenje.
Koliko je bio spektakularan mec ,umalo sam zasp'o ...
fuj mec fuj
Očekivao sam puno bolji meč.
Jest spektakl ali priprema, osvjetljenje, izlazak u ring i sl. Ali sam boks 👎 nula obicna..
Samo spot i reklamni bokseri .Joshua je smiješan prvak svijeta iskreno .
Ja mislim da je Mike Tyson sinoć oplako kad je vidio kako uzimaju pare na cirkus a ne boks, ovo ljudi trebaju bojkotovati ovo je fuj fuj
Prvo pogledajte neki mec Muhammad Alija kada je bio na vrhuncu karijere, a onda pogledajte ove danas "borbe" teskasa, izgledat ce vam kao slow motion poslije Alija.
los mec
Ovo je smijesno... Pa atraktivnije je kolo od KUDa Zvonko Ceric iz Tuzle od ovoga. Ako je bilo 5 cistih udaraca evo glava. Joshua ovolika mrcina mislio sam odrace g od batina a neeeee oni se grle i zavlace jedan drugom. Mogli su jedan drugom i za kraj popusiti da bolje zaspu veceras. Sramota! Dzaba sam osto budan!
Kako los boks! Joshua oprezan, bojazljiv, bez agresivnosti.
Klicko je za ova dva debila lenox lewis licno
Joshua kao da se prepao,ni jedan napad nisam vidio...protiv Klicka je bar imao muda i napadao....sudije su mi počele ići na ku... kao da su oni bitni pa se guraju u prvi plan i čim se malo zakuha oni prekinu ma idi u p.m i box i sudije i sve
Wilder Deontay je jedini pravi champ.... Kad će doći do susreta ovisi od ovih napuhanih britanaca, ali ishod je siguran , a to je nokaut... Wilder će ga srediti , kad je onako pao čuveni KING KONG ORTIZ, ni ovaj AJ nema nikakvih šansi....
Ovaj joshua neće dugo potrajati ako vako nastavi.. Nijedan knockdown smeće borba, bolje poturka gledati 😁
@Schnitzer lako je Poturku on udarce glavom blokira 😁😁
@lance 😂😂