Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala vrhunski sport ubacite u promociju jos Keljmendije Kavački klan imaćete vrhunske rezultate
Sponzorisati kriminalca.... ma bravo glupsone
Nisam mogo izignorisat ove klosare u nasoj drzavi sto financiraju mafijase a talentovana djeca odustaju zbog babinih i milf sportista na bjelom. Ausvic je za vas malo.. ⚜️
Denis najbolji mma borac u BiH ne bih rekao!!! Roberto Soldic je bolji od njega!!!
Eto ga, lagano se klupko odmotava
Pranje Denisovog novca. Kakav Mirvic.
Denis je Osmicina i desna i lijeva ruka a ne Elvis Keljemendi koji ga nije u putu sreo a kamoli bio njegova desna ruka a vidim i Mirvic to sve vidi i zna. Elvis samo pokusao da se priblizi Osmici ali neuspjesno...
Ja nisam na internetu našao da je Bellator potpisao Stojnica. Stojnic ovo laze i izmišlja pa će na kraju od kazati meč izmišljeni i za hvalti ce se na podršci svim pa će se tuci u devetoj ligi Ruske MMA organizacije kao Erko Jun ko sto je ovog ljeta.
Denise, prava raja te Voli i zna tvoje stavove vezane za narkotike i slicne poroke. Zanemari ove komentare, ovo ce povjerovati ljudi koji te neznaju licno. Ti predstavljas nasu zastavu Bosansku i sa uspjehom je nosiš. Ti si Ambasador Bosne i Hercegovine.
Vidim ti bi ga volio upoznat licno 🤣
Opet ce se izgleda po Kosevu kocije vozati
Bjezi nam iz kluba stoko!Vec si dovoljno zasrao, posveti se kavezima i cao!
Ostvario saradnju sa narkodilerom.
Znaci FK Sarajevo će prati novac za Denis Stojnica preko preko sebe
Ja ZNAM DA JE DENISU STOJNICU "OSMICA" Dao značku Javno i Transparentno to svi znaju. Kod nas je obicaj da uspjesne ljude sportiste profesore Itd. Blate sa neutemeljenim činjenicama.
Bojim se da ovaj Mirvic nije zesca prevara
Mirvic ima super sumljive sponzorske promocije, ali nije za fudbala...promasaj, zato nam igra na nivou "call centra".
Horde su uz tebe...mislim da je u mlađim kategorijama bio golman u FKS