Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljute ga bezveze, pa ce kasnije biti Khabib vako Khabib nako...ne diraj lava dok spava uvijek bilo
Rijetko kad komentarisem ali sada moram. Covjek je sto posto upravu i cak nije nimalo drsko to sto je rekao. Cini mi se da sportasi pola plate odrade samo trpeci debilna novinarska pitanja.
A i ovaj novinar sere lik u 16.Čuj kako je to kada izgubiš oca?Kakav neprofesionalizam od strane novinara
Preglupo pitanje. Logicno da ce mu biti tesko.
Treba razumit novinara.. to se pitanje samo nameće jer to javnost želi...
Danas je novinar svako ko ne zna sta ce od svog zivota pa konta hajde znam postavit pitanje znam otkucat, mogao sam u novinare.
Javne ličnosti nemaju pravo na privatnost, tako su sami izabrali. Pitanje novinara nije sporno niti nešto odveć lično, i otac mu je bio javno eksponiran.
ko je taj kabib habib ili kkako se vec zove? zsto se u Bosni toliko prica o njemu? iskreno pitam, jos nisam video da se u civliziranom svijetu nesto prica o njemu. Zasto se u svajcarskoj, austriji, njemackoj, svedskoj itd. ne prica o njemu? Zasto je samo zvijezda u zemljama treceg svijeta?
@chapito ocito nemas pojma brt o cemu pricas, mnogo je popularniji van BH nego u BH.
@chapito popularna je samo zato sto je musliman JER NIKO NE GLEDA OVO STO VOLI, tako je isto kao sto dizu u nebesa Salaha samo sto je musliman A KADA SU BRACA MIGRANITI U PITANJU PO NJIMA PLJUJU I SVASTA PISU , nema veze sto su muslimani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta te burke ruzno pito. Logicno da je smatrao da gubita clana obiteljo svakom tesko padne,i da se to odrazava na licnost i njen dalji zivot pa i profesionalnu karijeru jedan duzi period.
Ja, i?