Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momak, golemo je i osvojiti turnir a pogotovo milioncek laraša.
Mate Parlov, Marijan Beneš, Branko Cikatić, Mirko Filipović, Robert Soldić, Filip Hrgović, Stipe Miočić. Nevjerojatno kako su baš svi Hrvati, svi bili ili osvajači medalja ili prvaci ili minimalno izazivači za prvaka. Ozbiljno sad razmišljam, kako to da kod Srba, Bošnjaka, Crnogoraca i Slovenaca nije bilo niti jednog borca na ovoj razini. Za razmišljanje stvarno.
Da, u pravu ste Zrinko... Željko Mavrović, pa Stipe Drviš. Ali zaista zanimljivo da su baš svi Hrvati, a recimo onako na prvu djeluje da Srbi vole borilačke sportove, a nema baš rezultata.
Treba pored tih svih imena spomenuti i Antonija Plazibata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BBB šica
Čestitke Ante!Mi Hrvati,jedini šampioni borilačkih sportova s prostora Balkana...
Jedini hrabar narod i ratnici!!!
Da, ali tek nakon dvojice Bošnjaka, nakon dvojice Adnana. 💪⚜⚜🥊🥊 🥇🥇
Ovaj lik je mašina.Kad se sjetim da se Stojnić trebao boriti sa njim pa se iznenada povrijedi 😂
Da se ne zamarate. Delija je čisto hrvatsko prezime. Ima ih na više mista, a još ime Ante, koji je sinonim za katolike iskljucuje svako nagađanje.
Hhahahaha hahahahhah hahahah Jao provale
Denise Stojnicu spavas li mirno?
Ope rvat
Delije Sever
Bravo Ante! Mirko je rekao u jednom intevju da ga moras castit kad osvojis lovu 😂 Bravo Mirko, bravo Ante!
To Ante srbine, zna se ko su delije...
Neće ovo kod bošnje dobro proći
Prezime mu je ono izvorni hrvatsko....Ili ti ga lipe naše..
Hrvat je 100% a mozda je Pravoslavac a ne Katolik , za nepismene informacija da moze biti Hrvat takodje Huso , Jovan itd. a vjeroispovjest ili ateista to je nesto drugo .
Ovaj bi bio vodja kopa na "severu Rajka Mitica".