Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Turskoj ima izmedju 6 i 8 miliona Bosnjaka/Bosanaca koji su u par stoljeca ”od ljepote” zivota bili primorani da napuste svoja ognjista jer nisu imali sta da jedu i da ih je Turska primila. Posljednji veliki val izbjeglica je bio za vrijeme komunizma i Rankovica i dio Sandzaka od gladi iselio. Uglavnom se niti zene niti udaju za Turke i sacuvali su nas jezik. I Turci ih postuju. Šega ovo malo izgleda oko ovog boksera, ali da li ovo gore iznad znate.
@ae.mimar vozeci se kroz Tursku naci cete zone sa Mostarcima, Trebinjcima, Stocanima, Biscanima..... pa onda dosta Sandzaka ima sto su ih sistematski protjerivali....itd. a da ne mislite da je politika zgrazavam se ove ”emanet politike” ali volim nas narod koji ima malo veze sa tim
A rođak mu, Justin Biber, nastupa za Kanadu! Sramota!
Za tursko pod zastavom bih? Nevjerovatno i to u imrnu Turska protiv svijeta. Tehnicki i bosna je protiv svijeta ili smo kao i obicni dvolicna nacija?
@naftalin taki ste štaš
masonska Westendorp zastava nije zastava BOSNE #VratiteLjiljane
Zar nisu ljiljani ratovali protiv turaka davno nekada? Pitam za jarana