Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da jos jednom podcrtam Ime se cita Habib. Izvorno je arapsko ime sa hrapavim H koje u engleskoj transkripciji pisu KHabib. A to kod nas H ne postoji. Isto kao ime Khaled a ustvari to je Halid.
kao kad je ježica tukla sina i rekla kako me samo boli što ga moram tući
Da jos jednom podcrtam Khabib se covjeku ime pise, ne Habib
Da jos jednom podcrtam Ime se cita Habib. Izvorno je arapsko ime sa hrapavim H koje u engleskoj transkripciji pisu KHabib. A to kod nas H ne postoji. Isto kao ime Khaled a ustvari to je Halid.
ma skok u prazno ga kostao dva miliona dolara i jos puno puno kazni..ne vrijedi to..sa tim parama 10 skola je mogao napraviti u Dagestanu
Dve vaspitne preko ušiju!
Kad se babo vrati kuci pijaaaan on napravi ubijek neki zijaaaaan ooooo ma mojne babooo oooo ma mojne babooo
Nije los lik al lici previse na majmuna
ti ces moj k....c.ostavi decka.za medveda ti svaka cast a ako su mu psovali majku,oca,boga i trebo je da ih tuce.zivela ruska imperija i njeni verni podanici avari.ima 200g kako su rusi zgromili persijance i zauzeli te delove kavkaza.
@katooniio pusti te gluposti.gradovi im isarani cirilicom.kad su rusi bili najslabiji 1990-2000 nesto su pokusali i nisu dobro prosli.ja ne znam dal su rusi izgubili rat od muslimana ikada.ajde eto priznajem avganistan.poginulo 70000 rusa i koliko avgana.milion,dva.mada u avganistanu britanija u sjaju slave je dozivela katastrofu.usa ih osvaja vec 18g i hrvati,nato,sad stize pojacanje iz cg al nista.to je zaostao,planinski ali hrabar i ponosan narod.
Odlican borac al kao i vecina muslimana zatucan i operisan od zdravog razuma, sad ide suspenzija, vjerovatno i oduzimanje opijasa, samo se nadam da UFC nece vratit pojas Ircu, to bi bilo jadno.
Pravi otac i pravi odgoj!
Da Džumhur ima ovakvog babu, gdje bi mu bio kraj.
A da me vidi babo sedam McGregora .....
Nema, momak se boji Allaha i starog. Sve ostalo je shasha. :D
Katooniio, to je vrhunac tvoga znajnja na zalost
Top 3 komentara za Samsung J5 2016 !!! OVDJE ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0
Neka si ti njega nalupo i ako bogda opet ćeš. Samo ga sad polomi da ne može ni hodati ni pričati.