Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije, jbg...nije on Muhammad Ali
Putinova kuckica se boji pada kroz prozor
Neka mu sudi njegov narod.
Sačekajte samo dok izađe iz P. š*pka, obriše se i onako smrdljiv počne da priča o miru i blagostanju u Rusiji. Neopisivo mi je drago za sve što se dešava nakon mobilizacije, Rusi koji ne žele biti topovsko meso i koji ne žele đubriti ukrjainsu zemlju bježe glavom bez obzira, naravno ima i onih zadojenih koje Ukrjainci jedva čekaju. Sve u svemu, Anglosi su namirisali krv neprijatelji i neće stati.
P...a
Ama ljudi ako to uradi ... doci ce ga glave.. otrovat ce ga patuljak... jer ima jacinu glasa svoga...
Covjek je sportas i to veliki sportas i da se bavi politikom ? Ode mu Eagle FC, ako izabere stranu, zabrana ulaaka u ameriku itd. Nije ni on naivan...
Kako da izađe protiv onog koji mu je dao specijalne bobe da bi uspio? A i jedan je Ali. Zato je on najveći a o ovome se za 5 godina neće ni znati.
Nekad je šutnja zlata vrijedna. Ko ce sve vjerovati, novinari zapadni u vecini slucajeva su i agenti raznih agencija. Habib je pokazao da ima medvjedovo srce. Sad da se covjek uvaljuje u blato zasto i zbog cega???
Zapadni novinari agenti? Koja si ti budaletina
Pusti budale Habibe i suti, lako je tudjim koprive mlatiti
Glavno je slika Habiba sa utakmice kad su igrali protiv Neimara... LoL neko vam vjeruje u proteste, najjaci argument je da je neko napisao kometar! hahahahah
Seljacic mali jos ce obuci rusku uniformu i otici ratovati za Putina. Habiba je odgoji ruski vojnik jer ćaća mu je bio u vojsci godinama.
Lik je gradjan obicni ko i svi ostali, pustite ga na miru
Meni samo nije jasno zasto se srbi je mobiliziraju masovno I idu ratovati na strani brace rusa..pa zar je moguce da nista od tog
Crveni harlovina si prava.
nesto da kaze i slucajno padne s balkona
ma bjezi Habi dok i tebi pusku u ruke ne uvale
provodi se po arapakim zemljama iglumivelikog muslimana a sto djecu regrutuju da ginu za idiota suti....mrs
Reci bolan Habibe da si protiv svoje drzave. jer ako ne kazes Dagestan nikad nece dobiti prvi Macdonalds i Starbuck i morat ces to nositi na savjesti citavog zivota.