Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Terorist
Nisi ti za toga!Naravno da ce ti svaki protivnik govoriti sve da te isprovocira!Tek ce sad poceti!Sta mislis da Salahu, Maneu ili Pogbi ne psuju majku, religiju ili sestru?
konačno pametan članak na klixu... lijepo ste napisali Rus. bravo!
Jednog lijepog dana bice sramota priznati da vjerujes u boga...
ajd ne rise, koja priča prava ona muslimanska, a čim bi mu uzeli pare kuko bi ko i naše Bošnje
Šakama branio religiju, a navodno islam religija mira AHAHHAHAHAHA
Barbarin, sta ocekujes. Umjesto da se borio kao profesionalac jer mu je to posao, on mijesa licne idiotarije , politiku i najgore od svega, religiju... Majmun.
Ko je ovaj lik? Samo iz paštete još ne iskače, za razliku od našeg dijamanda Đeke.
Joj više, dosadni ste. Boks je obična glupost, ne spašava ljudske živote i izvan vašeg glupog sistema vrijednosti gdje se bokseri smatraju bitnim likovima, Zemlja se i dalje okreće i ti likovi su nebitni.
Kme, kme kme, no red panty for poture.. Najveca borba ufc-a, on jedan od protagonista, promo laktove u facu, and pobijedio, a marke nije uzeo. Genijalno glup..
Svaka njemu cast kad neda svoje a ne dira tudze
E moj Govedov, tako je to kad ti je fitilj kratak...
Ha Bi B
Momak je legenda. Čast i pravednost ispred svega. To što je skočio u masu debila i krenuo da ih mlati mu niko ne zamjeri.
A čuj ''ničija nije do zore''.