Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Habib mu je te noći ubio Alter Ego, koji je u Conora veći od ajfelovog tornja.
Koga si ti prebio? Pa ti i McGregor ste se cijelo vrijeme ljubili i grlili, smijesni ste i jedni i drugi. Sve je to show za glupe mase. Saul "Canelo" Alvarez bi vas skupa u prvoj rundi pojeo za dorucak. Smijesni ste..
hajmo lajk ko od sarajlija misli da može prebit u ringu ovog Mc Gregora.......?
Recimo da je sve show a ne sport. Ko je sad više od ove dvojice zaradio. Habiba su samo iskoristili.
@Termiti khabib za tu borbu 2m samo da se pojavi. Poslije te borbe mu je istekao ugovor i dobio je novi. Novim ugovorom je najplaceniji borac, za Dustina Poriera dobio je 6mil samo da se pojavi, i plus u svoj borbi ima PPV procenat i vise od mcgregora zaradjuje borbama sada (gledajuci borbe i ppv, ne biznise sa strane) , jer koliko se sjecam borbu s khabibom mcgregor je dobio 4m da da se pojavi.(gledajuci borbe i ppv, ne biznise sa strane)
Habib je car
ja vjerujem da postoje razlicite tehnike udaranja, stvarno nisam profi... al kad gledam mcgregora ljepse mi je, covjek se udara, ne fata se za noge nije hrvanje :)
@FlavorPlus1 cilj je pobjeda, svako ima svoj nacin. Hrvanje je efektivnije od lijepog stand upa
Što reko jedan moj haver: Ovo je sapunica za muškarce
@kemo1ba Trljanje sa drugim znojavim muskarcem im neki sport...fuj
KLIX OCIGLEDNA RAZLIKA IZMEDJU NASLOVA I ONOGA STO JE STVARNO KAZAO. KVAZI NOVINARI U RANGU SDA NOVINARA.
Elhamdulliah ☝️