Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E.. bem i tebe bolesna i tvoju borbu... Svijet propada a ti bi se hrvo... Nemere međed biti neg međed
Nije nikad ni rekao da se nece boriti protiv njega kvazi novinarcici
Ma nabijem vas na neku stvar i jednog i drugog, skinite nam se sa ovim clancima
koliko su ova dvojica klempava mogu se nac negdje na 5000 metara i pomarisat tako da nema rizika od zaraze za druge ljude.
SEND ME LOCATION
Mozete se boriti samo u Sjevernoj Koreji, ostatak normalnog svijeta ne zeli rizikovati i ugrozavati zdravlje i svoje bolnice zbog vase zarade
sjecam se habibija ko jucer da je bilo,prilazi mi levat na carsiji sa recenicom "pasa imas marku" kako sam ga prebio tad,zvala me kasnije njegova majka i rekla mi "sine moj ja svog habibija ne mogu da prepoznam",tad je valjda poceo da trenira marisanu
@lapi1 I šta bi kad si se probudio?
ou jest te sjebo googleuser
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pusti se tuce, doniraj nesto prijateljima u Bosni.
Jasta ce, ne bi znao pokazat Bosnu na karti koliko mu je bitna u zivotu
@Nauaopx381 NEMA POTREBE, poslao je veliki selam kao i ostala braca arapi a pomoc salju Hrvatskoj i Srbiji
Ovi da izvinete ne znaju bil' pipi ili bi kaki :) Gdje ba mec, kakav mec u ovoj situaciji! Ostanite u kuci kao sto su rekli iz civilne zastite :))
@LepiNera Koji si ti clown!