Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji divljaci jbt, i zamisli ovi retardi zaradjuju milione, a doktori, vatrogasci, rudari koji svaki dan spase na hiljade zivota dobijaju mrvice..
@Pas123 Ne razumijes druze kako ovaj svijet funkcionise ni kako se zaradjuju pare.
@Pas123 To je sve suplja, ljudima ce uvijek biti drazi sportisti, pjevaci, od doktora i naucnika, i zato ce ovi potonji uvijek biti manje placeni. To je tako u citavom svijetu, ne samo u Bosni, pa i Ed Sheeran zarađuje nekoliko desetina puta vise od nekog britanskog naucnika ili vatrogasca.
Pa Klixe, nije zamalo on izazvao incident, nego Nate Diaz zamalo nije izazvao incident
i ovaj khalib il kako vec je baa pronasao svoj mir u islamu not
Orao :) :) :)
Samo jako Habib, pusti tu bagru!!
Kontam sada umalo mrtva glava pala... a ono, mahanje prstima...
Sve je to predstava za javnost
Ovaj je dobar za siječe drva
Eto slucajno jedan pored drugoga prolaze ono kao kada dva pripadnika sukobljenih strana stavis u jednu celiju...sve za show kod Amera
Zafrkan ovaj Taib hoce odma da bije.
ne zna lik kako showbiz funkcionise
Bas ovako funkcionise.
Kad ga policija privede onda objavite članak,do tad je sve reklama...
Bravo bravo.
@Pupak2 Habib je hrabar i ima muda i nije pičkica.
Brat nikome ne prasta.