Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovog Habiba ko brata ljubim te u Bradu brate muslimane nek si ovog djikana premlatio Allah te nagradio
@SaraLGBT nema potrebe kad musliman mijesa a kada krsacin vrijedja najvece nase svetinje kao to je normala, razmisli malo !!!!!!
@ZmajLjubavi Retarde nacionalisticki radi debila kao ti svi mrze muslimane
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Vako će danas Komšić čovića mlatnut :P
Habib jutros razbio jednog. A Sefik danas petoricu.
Fahrudin zavrsio isto kao Mcgregor
Frajko se odma zaletio u prvoj rundi na takedown i hrvanje jer je s mcgregorom tesko boriti se stajajuci , umjesto da bude mma borba mjesovitih borilackih vjestina svelo se sve na hrvanje. Al opet svaka ;ast, treba i to znat, to vrijedi zlata ako covjek u tuci nadje se na betonu , zemlji. Samo koristiti to kao osnovu, polaziste svake borbe nije toliko zanimljivo. Osnova i polaziste svake mma borbe je stajajuci, do hrvanja dolazi prirodno kad neko dobije kroshe i zavrsi na podu.
McGregor, tapkajuca k.rva:)
Rijetko ruzan lik ovaj Kebab. Nije ni cudo sto je bio ovoliko nabrijan, nema sta ni izgubiti, ovo samo majka moze voljeti. :D
Covjek zna napraviti show i to je dobro. Zna kako privuci gledanost i zato ga Dana toliko voli. Bio je beskucnik i zainatio se svima da ce biti prvak pa su mu se smijali. Kasnije im je pljunuo u facu i sad zivi ko kralj. Ne znam koliko ste upuceni, ali Khabib je isamarao Conorovog prijatelja i zato se desio onaj napad na bus i zato su izgovorene sve one uvrede, jucer se nakon meča pokazalo da su istinite jer je Khabib u duši terorist kao i njegov stari. Poz
Papci podrzavaju Khabiba jer je musliman,guraj kakav god da je samo da je musliman.
Allah ga nagradio!! Neka ga je namlatio!!
conor nista pokazao nije, ni ravnopravan nije bio, ubio ga je, pa sve govori o kakvom se borcu radi da poraza nije imao
Duše-- conor je pokazao samo bankovnu karticu.
Koliko primitivnih komentera.
Lik je pobijedio sportski i islamski u toku meča, ali se ponio nesportski i neislamski poslije meča i zasrao. Bez obzira na uvrede i "uvrede". Znači, tipičan krkan. A ovi euforični komentari upravo i dokazuju zašto nam je ovako kako jeste.
Like i glasam za onog Amerikanca
krmozderci na aparatima hhhh
Krmožderi lijepo zarađuju dok se drugi batinaju.
znao sam da mc nema šanse jer je pao psihički odavno već vidim sljedeću sa fergusonom
opt ruski hakeri namjestili rezultat ?