Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Khabib je dobar čovjek,sviđa mi se kao osoba.Nepije alkohol i ne puši cigare.Nema poroke.Ne ide u klubove pa je ljudima dosadan.Čovek je dobar uzor za djecu,za sve ljude širom svijeta.Pomaže ljudima.
Vole se McGregor y Khabib to se vidjelo u zadnjoj borbi, umjesto da se pretucu oni se ljubili i grlili i oktagonu :D Kao sto rekoh, smijesni i jedni i drugi, Saul "Canelo" Alvarez bi ih obojicu pojeo za dorucak bez da se oznoji. Ali dobro ima i neki razlog zasto Canelo 100x vise zaradjuje na borbama nego McGregor i Khabib skupa.
MMA treba pod hitno zabraniti, ono je životinjski, nema veze s mozgom biti s sportom.
Idi kuhaj ženi i malo raspremi po kući prije nego se vrati s posla
@BosnjakPonosni kako zivotinjski? Pa jesi li gledao borbu Khabiba i McGregora? Oni su se cijelo vrijeme grlili i ljubili, to je bilo sve samo ne zivotinjski.
Čovjek šljego sa planine i nešto priča - isto kao Paljanin u Sarajevu.
McGregor je biznismen, sto ti jos uvijek ne kontas
A jarane jeste naporni s ovom dvojcom idiota. Haj makar da nesto novo kazu vec mjesecima jedne te iste izjave prenosite. Ceka se samo da ovaj habib padne na sedzdu pa da ficfiricima sa dva zuba u glavi voda iz vagine potekne
@Proklamacija Jes ti recnik za razliku od Habiba gdje nikada ne uporebljava vulgarne rijeci i ti njega nazivas idiotom.
Vidim i vama tece tecnost izmedju stidnih usmina. Obratite se ginekoloku, grupacijo malogradjanstva