Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borba je zavrsena i niko mu ne moze sporiti pobjedu. Takodje lovu je trebao dobiti. A naknadno ga je trebalo kazniti. Ovako se vidi o cemu je rijec. Bitno je nekako lovu uzeti od njega a jebes pojas. UFC mafija
savez napolje!
@Takovasprcam ne kaznjava ufc, vec atletska komisija nevade. I ovaj sto je napiso vijest nema veze s vezom, jer je samo bila izjava da bi mu mogli oduzet honorar i titulu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prebio ga Khabib GRATIS :) ko ih jebe....
znaci kod Kebaba u novcaniku nista novo. Gratis premlacivanje, vise srece drugi put
Las Vegas je mašina za uzimanje novca. ..niko nije kladionicu pobijedio.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
@Tammysona Želim ! Al samo na jednu noć. Dvije bi bilo previše. Droga fuj to !
dva miliona za pet minuta udaranja nekog retardiranog Irca...koji će za pola godine pet minuta udarati talibana iz Dagestana za dva miliona dolara... kuda ide ovaj svet?
@BoSSnA08 zašto se nerviraš laki? Istinu sam rekao. Ovaj da ne ide u džamiju, ti bi me podržao, priznaj!
Osvojio prazan novčanik
Ma Amerika sve rijesava sa novcem zato ga i imaju ostalo je manje bitno! Ne kaze se djaba da vise vole sidu nego kokuza!!
2 miliona smijesno. uzeo je min 25 od PPV
Nema od toga nista mogu ga kazniti novcanom nekom kaznom ili cak zakonski prekrsaj izazivanje nereda itd ali honorar je njegov. Imaju advokati no sikiriki a uostalom Khabiba i takve nemozes kupiti. Nebi bilo lose da sa tim honorarom pokrene izgradnju dzamije u Vegasu.
Taj nick ti pravo pristaje. Naročito zbog te zadnje rečenice!
@NosacDamu sve je to moguce, ne mozete ti uzeti pare a da ne uzme titulu, tacnije moze ti napraviti kaznu 2 milliona pa da primis nagradu i onda je platis ili da ti oduzmu oboje. A sto se tice zadnje recenice, imas 7 ili 8 aktivnih dzamija u Vegasu, sto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je bilo obrnutoc Conoru shupku bi sve bilo oprosteno. Nego, musliman.. pa udri po njemu
Ocekivano. Dana White stiti svoju pudlicu McGregora
Orangutan se popeo na ogradu i skače u publiku. Ako je to ispravno i ako takvo ponašanje dolikuje šampionu, onda je sport u dubljim govnima. Liže pas na presici svoja govna i očekuje samilost!!! NIĐE VEZE
a mcgregora koji psuje pije alkohol kao uzoran sportista baca stolice na autobuse izaziva opstu opasnost to nista kako si samo slijep...i glup
Covjek napravio jednu jedinu gresku u zivotu i stavljas ga u kos sa ostalim olosem. Covjek je uzor dobrog ponosanja i postovanja prema ostalima. Jednostavno napisi da ga mrzis jer je musliman,ne moras okolo mlaziti oraznu slamu. Da je ovo uradio Mcgregor ili neki drugi hriscanin,bilo bi "wooow,kakav frajer"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je to zbog politickih razloga
Levati koji pisu clanke,molim vas procitajte dva puta nakon sto prevedete clanke sa engleskog preko google translatea. Nisu zaradili dva miliona, vec su imali preko dva miliona pay per view pregleda. Jedan pregled je 55$ za standardnu a 65$ za visoku definiciju. Prosta matematika nalaze da su mnogo vise zaradili. Stvarno ste neprofesionalni.
2m USD je zagarantovana premija Khabiaba + procenat od live streama. Conor ima zagarantovana 3m + procenat od live streama.
Ispravka, 35$ je bio pay per view za HD, provjereno. Cijene koje navodis su mozda bile za neke druge evente.
I posto Habib nema tetovitanje na sebi