Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
69
Samo naprijed
Ne znam kakav je ovo trening, ali vidjeti dva muskarca kako se trljaju jedan od drugog, ne djeluje mi kao sportska disciplina.
Jel našo curu?
@Memo1beg Ozenjen covjek odavno
gej seanse
"Junuzović je imao priliku da upozna i fenomenalnog glumca Enisa Bešlagića i odličnog pjevača Nenu Murića" I tako su svi zivjeli sretno do kraja zivota..
Ovako momci, nekad je svjetska atleta rahmet-pokojni Fikret Hodzic trcao uzbrdo od Kozarca do Mrakovice na Kozari 12km za zagrijavanje. Ovo valjanje mi lici na boze sacuvaj neki cudan trening.
Ovi bjeze od knjige ko dzavo od krsta.
Erko junuzovic bijeli cigan iz Janje
@hari nabijem ti kevu
Maciji kašalj za Damira Hadzovica.
neznam lika lično, pa zato nemam pravo da mu sudim ali imam želju da kažem da će nas ljubomora pojesti brže od bilo koje bolesti. frajer fura svoj fazon uzima pare šta vas briga jeli platio članak ili nije. kompleks manje vrijednosti.
Samo jos flasa vina fali :P
zaboli me lijevo mudo nesto
Pametan odrekao se svega sto je nase, zato moze uzivati kao turista jer ne postoji drugi nacin da uzuvas ovdje
june mutavo! Junuze ne stidi se porijekla svog Junuzeee
Jeko Ševal