Zabavno u glavnom gradu
1.4k

Erko Jun u Sarajevu trenirao s Denisom Stojnićem, družio se sa Merlinom i Bešlićem

Piše: K. H.
Ermin Junuzović alias Erko Jun posljednjih dana je gost Sarajeva. Bosanac koji širom svijeta u MMA na najbolji način promovira Bosnu i Hercegovinu u glavni grad je stigao da obiđe prijatelje, ali i da bi gostovao na brojnim televizijama.

Da naš MMA borac, koji na Facebooku ima više od 4 miliona pratilaca, a na Instagramu više od milion, ima i veliki broj fanova ovdje, vidjelo se na ulicama Sarajeva, gdje su ga svaki čas zaustavljali kako bi popričali ili se slikali s njim. Dobar domaćin, između ostalih, bio mu je kolega i bivši UFC borac Denis Stojnić, a zajedno su svakodnevno i trenirali u FIS-u.

"Hvala Denisu, Ediju Hercegliću, Ajlinu Ahmiću na gostoprimstvu. Zajedno sam trenirao sa Stojnićem, ali i intenzivno smo se družili. Od Denisa sam mnogo naučio, i nadam se da ću jednog dana ponoviti njegov uspjeh", kaže Erko Jun.

Junuzović je imao priliku da upozna i fenomenalnog glumca Enisa Bešlagića i odličnog pjevača Nenu Murića.

"Oni su majstori svog zanata. Obojica su veoma uspješni i sigurno da će još napredovati. Redovno sam gledao serije u kojima glumi Bešlagić, a najdraži mi je lik Šemse u serijalu 'Naša mala klinika'. Imao sam priliku upoznati se i popričati sa našim muzičkim zvijezdama Dinom Merlinom, Halidom Bešlićem, Harisom Džinovićem i Enesom Begovićem", nastavlja uspješni MMA borac.

Pošto je u tri dana snimio desetak emisija, Junuzović je posebno vodio računa o izgledu i imidžu.

"Kada imate tolika TV gostovanja, morate uvijek biti svježi. Zbog toga sam svakodnevno posjećivao salon ljepote. Nisam od muškaraca koji bježe od salone ljepote. Normalno mi je da idem na masaže i druge tretmane. Samo sam moderan čovjek koji voli da lijepo izgleda. To su primijetile i Sarajke, koje su me još jednom uvjerile da su najljepše djevojke na svijetu", kaže Junuzović.