Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne leti pres rudu, moze te lik istuc dzaba. Skoci' pa reci hop 😁😁😁😁
jel to onaj sto je bio najpopularniji Bosanac na instagramu, a poslije cistke instagrama sad je najpopularniji na fb
ovaj junuzovic nije pravi borac, ali ksw organizacija voli ovakve freak borbe. do sada se je borio sa poljskim raperom i glumcem....znaci amateri, ali je zajebancija i privlaci publiku u poljskoj...o nekoj ozbiljnoj mma karijeri je suvisno pricati, to zna i junizovic, njega zaboli, ali ovde ljudi nisu upuceni.
Pobjednik kara porazenog pa postavi na xhamster
Fittnes “MODEL” pametnome dosta ali nije to ta publika😂
"FITNESS"...Jedno "T" duplo "S"...
Obični cirkusant,kao fitness model svaka čast,skidam kapu...Ali MMA i on su nebo i zemlja,posle prve runde se ugasi i nema snage i kondicije.Jedini MMA borci iz BIH koju nešto znače na MMA sceni su Ahmed Vila i nekadašnji borac Tomislav Spahović koji služi kaznu zatvora za ubistvo.
Najpopularniji, nikad cuo za njega...
A sto ce ga jednom neko naljepit
Kako momak voli BiH svaka čast što nisi zaboravio odakle potičeš dok se neki stide ti ponosno kažeš volim ze bosno
@sabane te