Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sport sa najvise prvaka na svijetu, svaki drugi bokswr je nekad bio prvak evrope u nekakvim kategorijama
@Prangloss nisi upucen-i ne vrijedzaj kad neznas pravila ! Nek nasi samo pobjedzuju pa makar u bocanju..
Svaka tebi cast ,a ovi ljubomorni guzicari neka po citav dan sjede sakriveni u svojim brlozima i samo trcaju ko kakve nane stare..sto vi sta ne probate osim druge komentarisati!?
I ako nisam bas neki pobornik ovog navodnog sporta ipak sve cestitke Edi za ovaj uspjeh !
Nisam mogao gledati onoliku papanijadu, jad i cemer. Fuj.
Puki je pravi i istinski sportista. Bravo majstore i neobaziri se na komentare lezihljebovica i ugursuza.
Bravo Edo
Svaka cast
MašaAllah, veliki borac, veliki radnik. Ni jedan rezultat ne dolazi slučajno. Edine, samo naprijed!
svaka cast, gledao sam mec i s obzirom da znam nesto o boksu moram reci da ti je protivnik ispod prosjecan a i ti si sam prosjecan borac. Skor si nabijao sa slabim protivnicima i ti to znas sam. O prekidu meca bez razloga necu ni govoriti
Mec je prekinut zbog fakture vilice, ako si gledao trebao bi znati. A o tvojoj prosjecnosti necu ni da govorim, bujrum molim te budi evropski prvak i trenutno 8 na listi svjetskih izazivaca pa nesto komentarisi..
@MrMartialCop momku svaka cast, ali ono sto je pokazao daleko je od evropskog a kamoli svjetskog boksa..."telefoniras", spor si sa kombinacijama, pogotovo kroseima zamah ti je toliki da se prvi red u publici saginje, rad nogu ti slab...ocigledno da veci dio treninga sam radis...jaci sparing partneri i kvalitetniji treneri, ali momak za to treba para, svako se prostre koliko moze. Sve je ovo na nivou Peljte i slicnih...nema Benesa...
Puhalo ga otpuhao
Edine cestitam ti od srca i nastavi tim putem. Savjetujem ti ako prihvatas savjet sto vise kupi ili akceptiraj poteze i stil Irona Mike (u periodu do odlaska j zstvor) ovisno koliko dozvoljava konfiguracija s obzirom da je on bio manji. Sad kad budes jos vece borbe vodio bilo bi ti to presudno.