Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel opet za nekog sampiona borba,
Daniel Ghita je njihov Poturak. Obojica vrece za zabavu i nabijanje..
Zar se ovaj nije oprostio prije par godina, ili je ovo oprostajna borba do iduce..
ne mogu da gledam poturka toliko je loš više očajan a tek njegov brat tuga i blamaža.A u politici fuj
Oproštajni meč je imao Dževada !
Od balkanskih boraca samo je Mirko izgradio ime i karijeru, Dzevad je u svoje vrijeme bio solidan al on je evo vec 10 godina vreca za udaranje samo je skor pokvario, Denis Stoinic je mogao napravit veliku karijeru da se vise posvetio, sad je na Stosica red da se pokaze
Sam Dzevad je u jednom emisiji u Hrvatskoj rekao da je ghita borac s kojim je boksao a da najjace udara,. Jace i od alister overema. Nikakve sanse su ti, pogotovo sto je u poznim godinama. Nije ni Daniel djecak, ali uzima hladno nazalost. Volio bih da me Dzevad razuvjeri.
Ajoj pa ovaj Ghita ce ga izgitati posteno, dobar je dosta Ghita..
Ubiće ga Ghita ko mraz maline..
Dzevad zvani oprostajni mec