Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj borba za titulu svijetskog prvaka po wako verziji. Upražnjeno mjesto za tu titulu i naš se neki prijavi i osvoji i fol svijetski prvak. Svaka čast za rezultate Amela Mekića. To su pravi pokazatelji kako se ponaša pravi sportista i koliko je uložio u obrazovanje.
strašno sam se razočarao u nas koji znamo sve šta se dešavalo od prvog K1 turnira u Sarajevu. Tada je Adnan Redžović pobijedio Ivana Rudana ali i to je bilo namješteno. Momak iz Hrvatske je prvo bukvalno uništio Dževada a posle i Adnana. Ali kod nas Dževad ne može izgubiti ni od Badr HArija. Fuj gade mi se ti sportisti koji znaju da je to sve namješteno. Znam pouzdano kako se prave namještaljke oko svih borilačkih sportova. npr namještanje protivnika Peljti i sl.
Osoba koja za sebe kaze da ima strašno puno borbi i izuzetno veliki broj pobjeda. Sve borbe tj većinu 99% pobijedio je u Sarajevu. Nikada nije imao uspjeha vani. Stoga Dževade prespor si i nemaš snage u rukama.
Je li ovaj ikad ikoga pobjedio? Mogao bi nositi nadimak Vrecha a ne masina.
Hahaha...cuj BH Machina...pa njega moze svaki laik sa Bascarsije izlemati...
jos samo ovaj mec i gotovo al prije toga na kurdsku face tv kod senada
Ovaj gori od Cro Copa.
Prezime sve objasnjava
Ovo bi trebalo biti univerzalno prezime u bosnjaka
@puJ-do nije tacno ja te napravio za 50 dana nesto mama nije mogla iz prve da te zanese
POTURAK..POVUCI SE DOSTOJANSTVENO.VRIJEME JE
SVI SMO MI POTURAK
Pa i ti bi za 50 000KM se tukao, nece valjda uzgajati paprike za sicu kad jos moze ovako zaraditi nije vise sport rekreacija nego se zivi od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)