Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IRON DZEMO !!!
bitno je biti Bošnjak, sve ostalo je lako
Tako treba I ja tako svaki dan vežbam po tri sata vežbam i sve porazbijam, imam 82 godine.....
@SevenDeadlySins Ne moš ti više ni razbijat jarane, probaj derat pemparse lol
Prije ili kasnije svi odustanemo, ko god uspije u BiH mislim da je radio i žrtvovao se i 5 puta više nego neko npr. u Americi. Bože zdravlja.
@spartanac27 ovo sto radi je glupost.. neće se od boksa leba najesti ;) ako je vec mislijo biti profi bokser.. put pod noge u njemacku.. jedan dobar kamp i lagano naprijed.. ovo je gubljenje vremena..zdravlja.. i para. 😉💪
Dzemale kralju sve hi sakama u glavu
Tesko Arminu i Nerminu cim izadu iz pritvora.
Dajte momku pare
Prezime Bošnjak jedno od ljepsih... Sretno ti bilo ahbabu i da postanes sampion
haha... hrvati i crnogorci imaju prezime bošnjak, jedino muslimani iz bih nemaju. kod vas je samo poturak, poturlić i sl.