Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilu retardirani, kakve veze ima ime djeteta kada ode na krivi put. Ja lično poznajem neke koji nose imena koja si ti nabrojao, i koji su da te dragi bog sačuva. Čestitke na ovom sjajnom rezultatu i ne obraćaj pažnju na ove kretene, oni svoje najbliže pljuju iza leđa, a da to ne rade onima koje nikada u životu nisu vidjeli.
Ipak je klupsko. Nije ono pravo prvenstvo gdje nastupaju reprezentacije. Slabijeg je kvaliteta jer su u pitanju klubovi. Kako god.Cestitke.
Dijetetu dao ime Sandi kršćansko pored lijepih turskih imena Mazlum Metuzalem Merzuk Mehmed Mahmut Merhab Mezad Munib