Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće X zraka kroz Bošnjaka
šest ljiljana zlatne boje simbol Bosne moje
@Bstecak NIjemac Felix Sturm, Njemacki pasos... Treba li ti jos nesto da vidis da je Švabo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povratak u ring pravo popularan. Ništa dok se ne vrate Peljto i Poljo.
Felix fuj tu. K nozi
NIjemac protiv Nijemca, bice uzbudljivo ako nista radi toga.
Venem za Bosnom......dok kradem porez u Njemačkoj!🤮🤮🤮
Naše crkve za Uskrs su ukrašene cvjetovima ljiljana, kad se slavi sv. Ante on u ruci drži cvijet ljiljana, znam da su crkve ukrašene sa ovim cvjetom ali ne znam imali ovih cvjetova u džamijama.
Hoće li se Ćatić boriti pod njemačkom ili bosanskom zastavom?
Kako vas nije stid da ne spomenete jedinog naseg reprezentativca koji se isto bori ovdje, Elvira Šendru. Dosadni ste sa ovim lazim patriotom
on nije BH bokser, covjek boksa za njemacku pod umjetnickim imenom. on od ove drzave nema nista nego ova drzava ima vise od njega. porijeklo mu je iz BH to ok i bosanac jest ok, ali bh bokser nije!
Maski?
Eh izgubis li Adnane , noga odma noga u bubreg
stari utajivac poreza...
Jel to onaj nazovi bosnjo sto zakida na porezu i koji je presudjeni bivsi zatvorenik koji je cinio ilegalne radnje u drzavi koja mu je dala hljeba i krov nad glavom??!! Fujjj povraca mi se na ovakve tipove... I jos kad sama vidim da neko moze ovog da podrzava... U sta de moja bosna pretvorila.. sve jad do jadnika. Poz iz Hamburga
@PustimeDaVriiisnemm crkni vise u tom hamburgu kujo puna mrznje
@PustimeDaVriiisnemm O K. I jesi li pomuzla krave?
pozdrav iz španije hahhahahha 😜😜
Nisu ni ljiljani sto su nekada bili...