Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ti je poklopi se. Nije ti to sda privatna drzava seljaka i kriminalaca
Sipuga tralala
Idealan kandidat za Boookirovu stroonku.
Opasno se zamjerio Konkurenciji i sad je proradio „inat“!
Zašto vrijedjate čovjeka oslovljavajući ga “Adnan Ćatić” on je bio Afnan Ćagić i prodao se i udao u Njemačkoj sad je nevjesta i zove se Felix Sturm...uopšte me ne čudi utaja poreza, svaka šuša danas izbjegava plaćati porez. Kad bi svi plaćali porez, siromaštvo ne bi postojalo nit bi bilo potrebe za silne “charity foundation” tih utajivača poreza. Lopuže i lažovi vazda se trude da se predstave kao iskreni i dobronamjerni...
Ti si car i volimo te
Ma šta nas on treba zanimati, rođen u Njemačkoj ima njihov pasoš, govori njemački bolje nego bosanski jezik, zasigurno ko i djeca mu, ali on eto kad pokaže našu zastavu ispade veći Bosanac od mene, koji je rođen ovdje, ova zemlja me othranila, koji govori bosanskim jezikom.
On je i ime promijenio u Felix Sturm...lik se uopšte ne zove Adnan...tipična pobjegulja i lopina eto to su nam uzori i patriote...za to ga promoviraju na klixu...da iole vrijedi ne bi ga našli ovdje u promotivnoj svrsi...ovinivakvi kao Felix su izdajice svoga roda i domovine i mi ih se odričemo.
Ne trazi revans moj sampione, mogao bi u revansu nokaut popiti
Moj Adnane, ovaj Felixe, nisi ni prvi ni zadnji koji je pokusao zajeb*ti Svabu pa je zatvora zaglavio. Naivan si, to se radi u Bosni, ne padaju Nijemci na te fore forice...
Porez Svaba ne oprasta da si Merkelicin, a ne Hercegovac.
Adnan catic Bosniche Maschine
Da si u Bosni, držao bi neki ugostiteljski objekat i bio na nekoj opasnoj funkciji, i uz to sve bio bi na budžetu. Ubila te Švabija druže ..