Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhahaha Bosanskohercegovački bokser svojatate ga a bori se pod Njemačkom zastavom. Puna usta Bosne a zastava njemačke,ako si toliki Bosanac gdje je zastava Bosne. Ovaj ko Bakir puna usta Bosne 92 on u trezoru u ratu broji pare iz vreće.
Sve najbolje u budućnosti
sta ti kaze haver Ljigo fikret hodzic na sve ovo
Fakat smjesni komentari izrugujuci Catica jer boxa radi para , pa nije blesav da nosa modrice djaba, nek naplati koliko god moze.
Jedi i ti govedinu ogadio si mi se, prvo zbog skandala sa porezom i sad kao vratio se opet! A proglasio kraj karijere, bolje reci nestalo ti para!!
Ado šampione, Bosna je uz tebe.
Nema se para pa hajmo opet boks,treba namaci za poreza
Nije "ovo" Ado za box, već za porez
@DoktorAlban Meni bi bilo draže da Bošnjaci plaćaju porez državi koja im je sve omogućila: u ovom slučaju je Njemačka omogućila Ćatiću sve što je postigao, a on utajio milione eura poreza. Mene neće nikada predstavljati oni koji kradu, ostavljam ih da budu predstavnici tebe i sličnih tebi