Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je lijepo rekao da nije imao pojma o čemu pjeva, niti da poznaje taj jezik, ostavi se patetike i uživaj u Njemačkoj!
Čatiću krošeom ga u bradu.
Bogami kako sam ja mogao vidjeti da je Neuer totalno siguran u tekstu bio. Pa vi sad izvolite
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Herceg Bosna se ne misli na nesto teritorijalno vec na podrucje gdje zive Hrvati u BiH, tako se zvalo i u Austro Ugarskoj, a naziv je dobilo po Herceg Stjepanu Kosaci, upravo onom kojem je zastava bila sa ljiljanima koju vi danas koristite u ratne svrhe i ostale gluposti, a pljujete po tom krscanstvu i Hrvatima
Ćatić je, podsjećamo, osuđen na tri godine zatvora zbog utaje poreza i dopinga. On boravi u zatvoru otvorenog tipa kako bi mogao neometano trenirati i boriti se.
Budala samo moze biti budala, Sramise rasisto jedan mamu ti
Pa zar nije on Felix Sturm?
ti strunfu kada odlucis kako se tacno zoves onda mozes komentarisati kao ce se sta zvati
Bez obzira gdje odes uvijek ces se zvati Adnan 😂
Za ovu ljudinu što ima nešto,':pametno' reći, nek vidi novčanicu od 50 KM i vidjeti će na njemu svog ':rađaka' Musa Ćazim Ćatić. A evo linka što mu je rođak pisao. https://bs.m.wikisource.org/wiki/Herceg_Bosnihttps://bs.m.wikisource.org/wiki/Herceg_Bosni
@gvido novi link https://eteia.home.xs4all.nl/kitabhana/Chatich_Musa_Chazim/Pjesme/Pjesme/Herceg_Bosni.html
covijek iza resetaka kritizira nogometnu ikonu i jednog od najboljih golmana danasnjice.. pa sve je jasno a i klix brate objavljiva gluposti,ima puno pametnij i potrebnijih tema
idi ba stidis se bosnjackog imena pa si sebi dao ime Felix
UJE GA NAPILE!!!!! HAHAHAHHAHHAH!!!!! BAGRA JE TO!!!!! HAHAHHAHHAHA!!!
Eto Neuer zna šta je pjevao pa mogli su pjevati od hakale on bi za njima pjevušio,mula mi je od patriota koji milione na prevaru uzmaju.
A Javio se ovaj Kriminalac koji je Propao u Njemackoj k'o mudo kroz gace.
Klix bi prije trebao razjasniti što je bila Herceg-Bosna i za što su se zalagali Hrvati iz BiH pa onda dačje možrmo pričati. AL KLIXU TO NIJE U INTERESU, BITNO JE PROGLASITI HRVATE AGRESORIMA I NEPOŽELJNIMA I RADITI NA UNITARISTIČKO-ISLAMISTIČKOJ BiH.
e jadne države na čemu se zasniva i od čega se "brani",Herceg-Bosna pojamtariji od svih pratitelja ovoga portala,to što je bila u jednom dijelu povijesti BiH zajednica ili republika je doprinos i jedina svjetla točka koja je spasila današnju BiH od raspada,a mantre,laži,mržnja,prepisivanje samo sebi postojanje i državotvornost BiH može samo zao i pokvaren čovjeki i opasne politike nekih "naroda" u BiH,..
Sramota si za sport, goni se u Njemacku
frajer ga u zatvoru glaba za utaju poreza, on nasao pricati... lol