Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne zove Stipe iz Australije ?
Ona nece da on ide u zatvor? Ona voli batine?
🤔🙄Isto ko da je bila u GRAS-ovom tramvaju kad su se sudarili ovde u SA🙄😢😂😆
U dubini svoje duse i blesave glave zene vole da ih se i udari i da se imaju pod kontrolom..jeste cudno ali tako je ...takav im je i MOZAK...cudan i Bog se nekad nacudi sta je to stvorio Glavno pravilo sa zenama jeste..nikad nikad se ne vezati emocionalno za njih jer su ogromni manipulatori.. Prijatno
Ako decko nije neki pro borac, osramotila se borcica. xD
ovo joj je znaci sesti poraz nokautom
Ja ja...ode labrnja
Prekinuo joj niz od 3 pobjede i nanio šesti poraz u karijeri...
@burgerking hahha bas tako, mislim da nikad brze nije bila nokautirana
...pa cime on samara, pajserom?
Nije brutalno pretučena, nego knockdown, samo bez sudije...
Prebio je bivsi vise nego iko u ringu
Najgluplji sport ako se može tako nazvat...
da trebo je najavit
BORKINJA xD
Kako misli nije bila spremna, znači nakon prvog udarca nije registrovala da je napada i nije mogla primjeniti svoje MMA vještine? Pa trebala je ubiti hljeb u njemu u skladu sa svojim sposobnostima. Dakle sport na baterije.
borkinja? 🤦🏼‍♀️